Tam olması gerektiği gibi maşallah evlata![]()
![]()
maşallah kardesımm![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Maşallah içi dışı bir.paha biçtiniz mi ?
![]()
Coğrafya kaderdir
biz ölürüz ama bu kasa ölmez maşallah aracına güzel günlerde kullan
kaç model ama silah gibi .. adamların zamanında yaptığı arabalara bak bide bizim ..? neyse bizimkileri konuşmak bile istemiyorum
maşallah
yt7
maşallah çok güzel görünüyor.Allah kaza bela vermesin
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
Duruşu çok güzel maşallah. Konsolda da bir sürü tuşları var piyano gibi. Olabilecek bütün donanımlar var sanırsam. Güle güle kullanın.
Forumda bol bol E36 gormek cok mutlu edıyor benı, masallah.
Arka M tampon lazım.
Bır de ASC tusu ıle Alarm ısıgının yerını degıstırırsenız tamamdır![]()
Maşallah çok iyi duruyor, Allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin![]()
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
Allah kaza bela vermesin Maşallah hep bi e36 cabriom olsun istemişimdir mavi renk gerisi jantına kadar aynı![]()
Maşallah. Ön sinyallerde folyo mu var yoksa orjinali bu sekilde? orjinalse ne diye geçiyo bu sinyaller kristal mi füme mi?
teşekkürker, paha illaki biçilir de şuan ben biçmiyorum ama teklif eden çok oluyor
arka m tampon aklımda ama yan sanayi takmakta istemiyorum bakalım ilk yapılacaklar listesinde
alarm ışığınıda bilerek ortaya koydum böyle daha iyi olmuş gibiydi. teşekkürler yorumun için kardeşim
Allah razı olsun inşallah daha güzeli daha iyisi ve mavisi nasip olur teşekkürler
teşekkürler, ön sinyaller orjinal füme folyo falan değil, canım sıkıldıkca turuncular ile değişiklik yapıyorum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)