maşallah... allah kaza bela vermesin...
bu zmanda boylesı sankı zor bulunur...
maşallah... allah kaza bela vermesin...
bu zmanda boylesı sankı zor bulunur...
Maşallah serçelerin ayrı bir çekiciliği var her zaman
Direksiyon orjinalmi? Yeni durmuş daha nostaljik bişey olabilir aslında.
çok temizmiş hakikaten
dedemin de 93 model vardı nar çicegi,55 bin kmdeydi sadecesürmesi o kadar zevkliydi ki o zamanlar
orjinalden sag aynası yoktu,meğer opsiyonmuş o zaman.2008 yılında 4.500 liraya satmıştıkkeşke şimdi olsa da binsem.
cidden mutlu oldum aracınızı görünce,kazasız belasız günlerde kullanın..
Maşallah..........
Kazasız, belasız keyifle kullanmak nasip olsun inşallah.
'05 Honda CBF 600 SA
'16 Qashqai
Belki bi incee
Teşekkürle
Eyvallah kanka profil fotondaki corsada iyiymiş hani
Teşekkür ederim , gerçekten zor bulunur. Tabiiki daha iyileri vardır ama denk getirmek şans işi...
Teşekkür ederim , evet direksiyon orjinal. Hatta ortasındaki T logosu bile orjınal. ( Çoğu düşüp kayboluyor )Banada çok yeni geliyor , denk getirirsem 124 lerin kemik direksiyon diye tabir edilen direksiyonundan takabilirim.
Böyle arabaların kıymetini bilmek gerek , inşallah yine alma şansınız olur. Allah daha iyisini nasip etsin
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim.![]()
1978 Opel Manta & 1990 Opel Kadett GSİ
Çok tatlı be ! Maşallah![]()
Gözünü seveyim böyle orijinal kalsın.. Air falan tövbe de 124 kapağı dahi takma, fabrikasyon şeklinden çıtırdan bin ilk günkü keyfini nostaljiyi yaşaya yaşaya.. Yok çünkü artık bu araçların böylesi orijinali temizi. Diğerlerinden farkı olsun.
sevimli keratalar şu serçeler maşallah allah kaza bela vermesin![]()
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
Teşekkürler , süründürmeyi seven biri olarak bile bu arabayı basıp , bozmayı düşünmüyorumBelki çok az düşürürüm o da yolu tutsun diye.
Tr'siz app yi bastırıcam , plakaları 34 e çevirdikten sonra inşalah. Sağolun teşekkürler
Tekrar kazasız belasız kanka
Şuanki haliyle herkesin bakışlarını ve durduğum heryerde çok güzel sözlerini alıyorum. Cidden dediğiniz gibi böyle daha çekici geliyor herkese.
Teşekkürler Allah razı olsun![]()
1978 Opel Manta & 1990 Opel Kadett GSİ
2 Günde bir araç konusu açmazmısın arkadaşımhaha şaka bir yana ok gibi duruyor. Eminim ufak dokunuşlarınla dahada canlanacaktır kısa zamanda. Maşallah
![]()
Korkaklar sık sık ölür, cesurun ölümü bir defadır.
instagram: harunsarikamis
Tofaşı hiç sevmem ama bu başka boncuk gibi maşallah kasasız belasız böyle orjinal kalması dileğiyle![]()
Benim de ilk arabam serçeydi.gerçi son arabamda serçeydi.kullanması çok keyifli.çok temiz bir araba almışsınız güle güle kullanın.özellikle torpidoda çatlak olmaması beni şaşırttı.tekrar güle güle kullanın.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)