Çok teşekkür ederim sağolun. Stoplar film değil de boyanmış bu yüzden geri dönüşü yok. Boyayı çıkarmaya denedim sonuç olumsuz oldu. Zaten arabayı daha almaya giderken kafamdakiler stickerların sökülmesi, stopların evo stopları ile değiştirilmesi, jantların boyanması ve aracın basılması vardıAdım adım ilerliyorum kısmetse hepsini yapacağım.
Herkese yorumları ve tavsiyeleri için tekrar teşekkür ederim. Siz de benim gibi düşünüyormuşsunuz. Aklımdakileri yazdınız bu da beni mutlu etti doğru adımlar varmış kafamda diye![]()
Ben de sizin gibi düşünüyorum aracın her yeri siyah olduğundan ne kadar kara büyü gibi olsa da aracı boğmuş ve hakkıyla göstermiyor diye düşünüyorum. Jantlar boyanacak (çünkü modelini ve markasını seviyorum), stoplar evo stopu yapılacak ve yere basarak dış kozmetiği tamamlayacağım. Belki ilerde ön farları da abarth farı yaparım. Yada orjinal farları alıp içten karartırız bir tık kadar
Araç donanım olarak benim bildiğim Türkiye'deki iki araçtan bir tanesi. Deri spor koltuk, skydome, vs vs. Geçen sene ben de Tjet bakmış ama alamamıştım kısmet bu seneyeymiş![]()
çok incelediğim bir araçtı.
belki de beklediğim yerden para gelse sahibi olabilirdim![]()
hayırlısı olsun adınıza çok sevindim,kazasız belasız en güzel günlere inşallah.
stop değişimi şart bence de.evo stopları daha hoş duruyor![]()
Teşekkür ederim sağolun. Geçen yaz incelemiştim ben de bütçem gereği alamamıştım. Nasip bu zamanaymış diyorum. Allah size daha iyilerini nasip etsin.
Bu haftasonu memlekete (Çanakkale) anne baba ziyaretine gideceğim. Pazartesi döner dönmez orjinal evo stop arayışım başlayacak![]()
Aracı ilk aldığımda gözüm gibi baksamda son zamanlarda zamansızlık ve gerekli fırsatı bulamadığımdan bakımsızlaşmıştı hatta şöyle ki son 1-1.5 ay aracı kullanmadım bile.Ama tabi motorun ve kaportanın sorunsuzluğu arabayı diğerlerinden ayırt ediyordu.Özkan kardeşimin benden daha iyi bakacagına eminim ki zaten yapıyorArabanın hakkını ver derler ya Özkan veriyor sorun yok kazasız belasız kullansın inşallah.
araca masallah temiz cok temız gorunuyor bncede far ve stopları orjınale dönüp birazda alcaldımı tadından yenmez tekrar masallah
kazasız belasız binin
Allah razı olsun sağolun
Teşekkür ederim sağolun. Allah cümlemize kaza bela vermesin inşallah. Farlar için şuanda bir değişikliğim olmayacak fakat ilerde karartılmış orjinal farlara dönmek aklımın bir ucunda var. Stoplar için ise evo stopları takmayı düşünüyordum ve bunu yaptık geçtiğimiz haftasonu ama düzgün bir fotoğraf çekme imkanım olmadı. Fotoğraflayınca koyacağımBasma işine de nasıl bir çözüm bulacağımı henüz bulamadım. Sıra ona gelene kadar bir kaç işim daha var. Lastik almak vs gibi. Onları halledince basacağız kısmetse
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)