jant rengi ve arka stoplar nokta atışı olmuş ama önden hala çok siyah araç orjinal far ve xenon'la bitirsen çok güzel olur bence.skydome da sıkıntı vardı en son sorunu hallettiniz mi?
jant rengi ve arka stoplar nokta atışı olmuş ama önden hala çok siyah araç orjinal far ve xenon'la bitirsen çok güzel olur bence.skydome da sıkıntı vardı en son sorunu hallettiniz mi?
El yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanırmış
Maşallah çok güzel, birde farları orjinale dönersen dahada güzel olur diye düşünüyorum ben.
Maşallah son dokunuşlarla çok güzel olmuş.
Sakinde ortalama tüketim ve 120 km ile devir ne oluyor bilgi verebilir misiniz![]()
-Fırat
Sağolun teşekkür ederim. Siyah biraz nankör. İlgi gösterince senden iyisi yok, cayır cayır yanıyor. 2 gün yıkamayınca yüzüne bakmıyorBence de bu farlar biraz boğuyor arabayı ama farklı durdukları ve gece ledlerin yanışı hoşuma gittiği için değiştirmedim
Sağolun teşekkür ederim
Sağolun teşekkür ederim
Sağolasın kardeşim. Bence de bu farlar boğuyor arabayı ama gece ledlerin yanışı hoşuma gittiği için değiştirmedim. Skydome hala sorunlu ama kelebek açılmasında ve geriye doğru 1 karış gelmesinde sorun yok. Bu da bana yettiği için elletmedim
Sağolasın kardeşim teşekkür ederim. Cem'in Aurisle birbirini kolluyorlar otoparkta
Sağolasın abi emek vere vere bu hale getirdik. Jant rengi için de baya kafa yormuştuk beraberBu farlar biraz boğuyor ama ledlerin hatrına değiştirmedim
Sağolun teşekkür ederim. Farlar ledlerin hatrına bi süre daha devam
Sağolun teşekkür ederim. Araçta komple egzoz ve açık filtre var. Bu hali ile şehir içi 8,5lt ile geziyorum. Şehirlerarası ise memlekete (Çanakkale) gidişte ölçtüm. 100'e hız sabitleyiciyi kurup öyle gittim. Klima sürekli açık olarak 320 km nin ortalaması 6.2lt idi.
120 de devir kaçta oluyor bakmadım ama 80'de 2000d/dk oluyor bi tek onu hatırlıyorum
kardeşim senden bi ufak bi isteğim olacak.müsait bi zamanında filtre sisteminin bikaç fotoğrafını atabilir misin
El yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanırmış
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)