Mitolar önden çok tatlı duruyor ya ön'e alfa plaka bastırabilirsiniz bence yay ve jantlarda gun metal nokta olur maşallah aracınıza kazasız belasız![]()
Mitolar önden çok tatlı duruyor ya ön'e alfa plaka bastırabilirsiniz bence yay ve jantlarda gun metal nokta olur maşallah aracınıza kazasız belasız![]()
şanzımanda sıkıntı çıktı mı yazılımla? bizim oporjinal mitonun 45-50k arası km lerde şanzıman mekatroniği bozuldu, garnatiden değiştirmiştim.
maşallah ama çok güzel duruyor. imkan varsa coil alın, virajı zaten zevkli (çıtır arka salınımları harici) dahada zevkli hale geliyor. iyi günlerde kullanın.
eyv çok teşekkürler.
altında plakalık olduğu için sökmek istemedim, gözüm alıştı böyle
fırsat bulunca çeker atarım, şu an çok aşırı bi ses yok inceden bi tokluk geldi.
keyifli araç gerçekten saolasın.
gunmetal güzel duruyor gerçekten, ancak jantlar çok temiz şu an o yüzden dokunmak istemedim, belki ilerde
özellikle çok yüklemedik ve devir limitörünü iptal etmedik. şanzımanla sıkıntı yaşamak istemedik açıkçası. 165bg yeterli geldi, devir kesici de 7000 civarında devreye giriyor. böyle daha sağlıklı olacağını belirtti Barbaros abi.
virajlar gerçekten keyifli, coil ile daha da tatlanacaktır bakalım hepsi maddiyat. sırada intake kit ve downpipe var şimdilik
hepinize iyi dilekleri için çok teşekkürler.
iki part halinde instagram'a ekledim, linkler aşağıdaki gibi:
Part 1
https://instagram.com/p/82Qhw4Kirh/?taken-by=mitoclub
Part 2
https://instagram.com/p/82SC_CqitI/?taken-by=mitoclub
gunmetal çetesi gelir birazdan![]()
Gunmetal gunmetal gunmetal![]()
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
merhabalar araciniz maşallahı var gerçekten yapılanlarda çok dozunda gidiyor ancak kafama bir şey takıldı yukarda garantiden çıkmasın diye yay takmadığınız söylemişiniz ama yazılım ve diğer eklentiler ile garantiden çıkmıyor mu ?
hala beklemen hata
yazılımı servisin anlaması için özellikle girip kontrol etmesi gerekiyor veya bi güncelleme vs. gelmesi gerekiyor. ben de çok kararsız kalmıştım ama mevcut yazılımın yedeğini aldım, ihtiyaç halinde yarım saat içinde orijinale döndürme şansı mevcut. ayrıca bi kere başlayınca virüs gibi yayılıyo insana, şimdi downpipe + air intake fikirleri dolanıyo bakalım. garantiden vazgeçebilirim gibi bu şartlarda, alınan keyif bi çok şeyi unutturuyo çünkü
gunmetalcilere sevgiler bu arada![]()
Yakıt ne alemlerde yazılım öncesi / sonrası, ben çok beğeniyorum Mitoları
Seninkine de kocaman maşallah ince detaylarla güzelleşmiş araba, keşke 1.6 jtdm de de sunroof seçeneği olsa![]()
eyv çok teşekkürler, 1,3 dizeller de var bi kaç tane ama 1,6da ben de hiç görmedim.
normal kullanımda istanbul içi trafikte yazılım öncesi ort. 8,9lt ile gezioyodum. yazılım sonrası aynı trafik ve kullanımla 8,2lt seviyelerine geldim.
ama performansı hissedince kullanımda ister istemez değişiyor, daha çok gazlıyosun![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)