bu arada konuyu açarken yazmayı unutmuşum.aldığımda kazası yoktu.fakat geçen sene bana sağ önden birinin çarpması sonucu sağ ön çamurluğu düzeltilip boyanmıştır.yanlış anlaşılmayalım saygılarımla..
Çok güzel maşaallah. Ben de far ve stopların orijinal olmasından yanayım. Sadece arka jantlara ofset yapılabilir. Hoş olur bence.
Bende ilk araç olarak düşük bütçeyle ve aileden gelen tofaş sevdasıyla 131,124,Serçe arasında gidip geliyorum.Aracınıza maşallah çok diri duruyor![]()
Maşallah dırı arac
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Maşallah kazasız belasız güle güle kullanın
Nikelaj çamurluk sinyali, nikelaj silecekler, kordon çıtaları eklenebilir ve ön park camları değişirse çok güzel olur hatta parkların beyaz camlı olanından bulabilirseniz çok çok güzel olur. Fabrika boyası üzerinde 131 nadir kaldı artık kıymetini bilin![]()
Çok hoşuma gitti araç, piyasadakilere göre çok diri duruyor. Benim elimde olsa araç ilk işim tamponları ayarlatıp güzel bir far takımı alıp arkaya jaluziyi koyup noktalamak olurdu.
Allah kaza bela vermesin, Maşallah.
Maşallah evvelden şahinciyiz mekan otogarın aşağısındaki öğrenci apartlarının olduğu yer mi
teşekkür ederimmekan anadolu mahallesi yıldırım şekerleme aşağısı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)