Hayallerin peşinden koşmaya devamsenelerdir aradıgım içime bir türlü sinenini bulamadıgım arabama kavuştum şükürler olsun birkaç resim atayım
Daha güzel resimlerimiz var ama suanlık bunları atabiliyorum ilerleyen zamanlarda güncel çekicem
![]()
![]()
Hayallerin peşinden koşmaya devamsenelerdir aradıgım içime bir türlü sinenini bulamadıgım arabama kavuştum şükürler olsun birkaç resim atayım
Daha güzel resimlerimiz var ama suanlık bunları atabiliyorum ilerleyen zamanlarda güncel çekicem
![]()
![]()
JoYTeaM
maşallah kanka motoru nedir ??? gerçek dimmamı kalıptanmı ??
Powered By Demir Garaj Fast N' Loud
instagram brkdiinc-facebook burakdiinc
olum nerden buluyosun böyle arabalarımemlekette ne kadar değişik araba varsa çıkardın piyasaya
buna ayrı bir maşallah kardeşim efsanelere arasında![]()
Maşallah bide şunda T16 spoiler' ı olsaymış tam bir group b monster olacakmış.. Benimde hayalim bu tarz araçlardan birine sahip olmak. Şöle temizinden bir clio williams, yada audi quattro s1, yada lancia. Kazasız belasız değerini bilin bu aracın.
gorduğumde bastım kufurumaşallah ya müthiş çocukluğumun arabası imrendim valla
![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
motordan haberler isteriz; içinin motorun fotoları isteriz. Maaşallah çok efsane duruyor. Şimdi yollarda göremiyoruz böyle eskiden 2 jant takanı yolda çevirir sorardık abi naptın diyeşimdi bunu görsem önüne atlarım
![]()
dün sizin yıkamanın oradan geçerken gördüm içerden çıkartıyordunuz baya güzel bir araba yine bulmuş değişik bişey dedimmaşallahımı eksik etmedim tabiki
![]()
Harun abi Maşallah çok farklı kafa yaşıyorsun bu araba konusunda, hayran hayran izliyoruz. Önceki 106 Dimma ile efsane fotoğraflar çıkar aslında hala aynı durumdaysa araç.
Valla abi bu nedir ya resmen nokta atışı yapmışsın![]()
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
Maşallah kanka![]()
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)