Konuyu 1. sayfadan itibaren ağzım açık bir şekilde sürekli maaşallah diyerek tek tek okudum. Ama 13. sayfadan itibaren resmen yıkıldım. Keşke satmak zorunda kalmasaydınız. Valla bildiğin öküz oturdu içime. Bakarsın gün gelir tekrar kavuşursunuz![]()
araç gerçekten herşeyiyle harika olmuş jantlarına kadar aklımda olan bi projeydi görünce sevindim satılmasına üzüldümallah daha iyilerini nasip etsin
bu arada jantların renk tonu harika olmuş kodu varsa öğrenmek isterim bende speedleri boyatıcam çok iyi olur
CİTROEN C2VTS
PEUGEOT 208 THP
Maşallah çok fazla emek var, kazasız belasız
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
İnşallah bunun sonunda ayrılık olmaz takipteyiz![]()
Yenisi geldi bizimde yüzümüz güldü. Maşallah.. Şimdiden kesenize bereket![]()
Only Flying is Better AKÇAY
Stance Works
önceki arabada parçaları servisten mi temin ettiniz? bizim burdaki serviste çoğu parçayı bulamıyorum malesef
bende biraz daha aile işi 1.4 16V RXT var.
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
Evet parçaların tamamını yetkiliden ve bazılarını ydısından getirdim. Varsa bir ihtiyacınız yardımcı olalım
Vallahi oyle oldu, okadar emek zaman ve nakit harcayıp satmak zor oldu ama elden birsey gelmedi
yeni rs imizi insallah uzun zaman kullanıcaz bakalım hayırlısı
renk konusunda kafamda hala sorular var ama bakalım boyaya hazırlansında son dakka verıcem kararımı
çok saolun
gene komple girdik aynı KC gibi bakalım boya sonrası uzun zaman sökük gezicez gibi gorunuyor
insallah saolasın bakalım hayırlısı dıyelım
saolasın kardesım eyvallah![]()
Ağzım açık kaldı diyebilirim ,
Maşallah emeğinize kesenize bereket ,
Kazasız belasız sürüşler olsun .
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)