masallah cok guzel olmus sonucunu bende beklıyorum merakla
Tesekkurler ben sevmiyorum o mk2
Mk2 degilde 2005 yilindaki gibi 306 gti janti alip caydanlikcida krom gibi parlatip takabilirim..buyuk ihtimal 1 sene sonra onunda bi yeniligi yapiomistir ama kalaycilar o donem cok bu isin ustasiydi.adama goturduk caydanlikmi abi dedi.yok dedim jant oha dedi..eski pc de resim bulursam paylasirim krom 306 gti janti
Sonaxin sahibi arkadasimiz zaten bir cogunuz taniyor ama islerimin yogunlugundan mumkun degil kimildayamam. Farlari bile takamadan biraktim araci oraya düsün![]()
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Maşallah gayet güzel olmuş. Jantlar sanırım bir çok 106'da kullanıldığı için herkese sıkıcı gelmeye başladı. 16'' speedline da düşünebilirsiniz, kullanacağınız jantın açık renk ya da düşündüğünüz gibi polisaj yapılmış olmasını tavsiye ederim zira araç koyu renk olduğu için gunmetal gibi koyu tonda renkler aracı boğacaktır düşüncesindeyim. Farları takılmış halini de merakla bekliyoruz![]()
aracın içi hakkında hala çok kararsızım bişeyler yapmam gerek ama ne?
dün mercedes CLA koltuk takımı buldum arabaya sığarmı montaj olurmu merak ediyorum
Ufak capli bir video ile devam edelim
Ilerleyen gunlerde detaylar gelecek insallah zaman buldukca
https://www.youtube.com/watch?v=jT9-...be&app=desktop
Bende cok begendim gercekten.Bundan sonra alacagim araclarda olmazsa kesin yaptiririm![]()
Varex de tamamcanlı dinledikten sonra kesinlikle 106 nın kalbi varex olduğuna karar verdik hep birlikte :=)
https://www.youtube.com/watch?v=Ra7mDjfcUFM
41 UU 106 Peugeot 106 gti 2001
34 YKN 76 Citroen c3 2010
34 YKN 89 Vw Transporter T5 2005
kazasız belasız ege arabası bildimiz araba iyidir tekrar kazasız belasız güle güle kullan..
gariban 106 gti....
Maşallah Emre abi makına efsane uzerınde cıddı emek var bunuda kısa surede satmazsın umarım.![]()
yalanmotors
şöyle gönlüme göre elektrik ve mekanik ustası bulabilsem..derdimi sıkıntımı dinleyip yapacak bir usta o zaman satmıcamda köşeyi dönmeden aynı hatalar ortaya çıkınca deliriyorum
bugün iki yerle görüşücem bakalım nasıl bir sonuç çıkıcak.
havalar düzelince kısmetse bayramdan sonra güzel çekimler yapıp beğeninize sunacağım
La olm kim pasta cila yaptı buna her tarafı hare harehahahahah
Güle güle kullan ağız tadıyla.
IN BOOST WE TRUST
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)