RC leri tak çamdibine dur de Berkoo :))
Printable View
RC leri tak çamdibine dur de Berkoo :))
Hey maşAllah güzellik abidesi..:)
Ateeeşşşşş kankacım konuyu yeni gördüm kazasız belasız :)
Maşallah rengi çok güzel.
Makina resmen yuruyen cinsellik
Masallah kanka bana 307 yi sevdirdin bu arabayla :D
maşallah berkaycım,güle güle kullan;)
araç ciddi satılıksa bende pm alırım :)
Maşallah kardeşim
Maşallah hocam çok güzel duruyor, bi cuma akşamı canlı canlı görmek isterim :)
Maşallah kazasız belasız renkte duruşuda on numara ama bir tavsiyem olacak kişisel ben 307lere çok yakıştırıyorum 18 inç
http://i.hizliresim.com/RVPdAn.jpg
Çok yakışıklı duruyor birde dynoya çıktınız mı tahmini kaç bg veriyor
Berkayım esnafım konuyu anca gördüm. :) Maşallah bebek gibi araban gidişiyle duruşuyla, dokunuşlar nokta atışı zaten. Gizli gizli kıskandığımız doğrudur. Ama izmire gelince dipliyoruz coilleri en basık kim görücez :D
berkay masallah kanka, yenı gordum konuyu Allah kaza bela vermesin çok güzel gözüküyor.
dün bir 207 konusuna yorum yapmıştım, aynı yorum sana da gecerli :) :D
maşşallah makinaya konuyu okuduktan sonra aynı kombinasyonda 307 lere bakmaya başladım :)
Teşekkürle Emre abi peugeot sevgisini sizin sayenizde öğrendik diyebilirim :) cey106 :D
Aracımı satsam bıle pıyasadakı araclardan farkı oldugu bellı olmuyor hakkı olmayan fıyatlar teklıf edılıyor o yuzden bınmeyı tercıh edıyorum :)
Teşekkürler abicim her soruma cevap verdiğin için ayrıca sağol :)
Merhabalar ben genelde cok sık gitmiyorum sasalıya fakat iletişime geçersek mutlaka gelmek isterim saygılar :)
Merhabalar bu jantlar yanlıs hatırlamıyor ısem 2008-2009 senesınde bır abımızın 2.0 aracında vardı ve harika duruyordu benım cok begendıgım bır jant fakat su anda aracıma bu jantı takmak bıle ıstesem sanmıyorum bulabılecegımızı :)
Dynoya cıkma fırsatım olmadı acıkcası ben cok dogru olculdugune ınanamıyorum bırde cıksam bıle bırsey degısmıyecek aracta bekledıgım bır performans yok
1.6 hdi full orjınal bir arkadasım ıle denedıgımde 2veya3 boy onunde oluyorum bu halde ( dp + son sokuk )
1.6 benzınlı bir arkadasımla cok kısa deneme sansım oldu onda da 1 camurluk one cıkabıldım fakat cok kısa bastık 4 ncu vıtes bıtmeden bırakmak zorunda kaldık asırı trafık vardı .
İzmir ' e gelirseniz veya ben İstanbula gelirsem mutlaka hızlı 1.4 ler ile basmak isterim :)
Eyvallah kardocum çok teşekkürler :) Marka coillerin ile sana dip basıklıklar olmadı yayları soker geliriz hasduahd :D
Kardeşim bununda jantlarını boyayalım gel peugeot sevdiricem sana daha duuuur :)
Merhabalar , değerli yorumunuz için çok teşekkürler . Bu kombinasyonda baska bir 307 varsa bende görüşüp tanısmak isterim :) çoğu amcalar 307 leri heba ediyor :D