Mavi renk bu araçlara çok yakışıyor kazasız belasız sürüşler dilerim
Printable View
Mavi renk bu araçlara çok yakışıyor kazasız belasız sürüşler dilerim
berkay bi jant tak artık ya :)
durup durup yine güzel bişey takarsın ona eminim de , beklettin :)
aracı bana satacak diye masraf etmiyor, peşin satan gibide pazarlığada yanaşmıyor .
Volkan abi selam . Jant lastik cok farklı fıkırler var aklımda
piyasa uçmuş durumda 3 yıldır vitrin duran janta 24141242141 tl fazla vermek ıstemıyorum acıkcası 1-2 dusuncem var yoksa oem gorunumde ılerleyecegım :) Teşekkür ederim 159 a sevgiler :Bravoo:
Peşin satan :cokgreen:
Maşallah esnafim Güle güle ateş et. Mille miglia izmirde bi 307 cc de vardı.
LPG'li sanırım araç?
Masallah cok guzel arac . Bende bakıyordum hatta pm lesmıstık :) normalde kusur etmıcegım seylere takıldım neden se baktııgım arac ıle baya cıddıydım 2004 190 bndeydı sunroofsuz servıs kayıtlıydı ama bahsettmedıgı seyler arac basında cıkınca bı anlık vazgecıp gıttım clıo sport aldım :) aldıgım arac temızlık ıc kozmetık km bakımından cok ıyı ama sanırım 307 de aklım kalmadı da degıl :D kazasız belasız
Merhaba iyi dileklerin için çok teşekkürler :) maalesef piyasadaki cogu araclar öyle bi gidiyorsun arac cok daha farklı cıkıyor
clio da güzeldir hali hazırda kullandıgımız bir clio var şehir içi bence 307 den bile cok pratik araç fakat 307 nin ön görüş mesafesi rahatlıgı su ana kadar hıc bu sınıf bır otomobılde gormedım :) Umarım ıstedıgınız bır 307 ye sahıp olursunuz kısa zamanda :)
Ya bu cc olup kazadan sonra 5 kapi olarak toplanan arac mi izmirdeki
Mşallah Berkay'ım çok yakışıklı oldu renk zaten efsane :)
Maşallah , hayatımda gördüğüm en güzel 307'lerinden birisi , Allah kazadan beladan korusun boncuk boncuk resmen :)
Zamaninda sonax cikisi polisleri dumana bogdugum arac bu hey gidi gunler be :)