Geçenlerde Optimum'un oralarda gördüm. Ön ızgara yapmışsınız sanırım araca. Foto eklerseniz seviniriz![]()
Aracınız farklı olmuş tahminimce keyiflidir allah kaza bela v
Vermesin yakıt durumunu bende merak ediyorum
Sakinde ve gazlayınca durum nedir
maşallah.
Eleştiri için yazmıyorum farklı bir iş olduğu için nacizane öneri diyelim. Port bagaj çıtalarını, krom kapı kollarını ve stickerları sökerdim ben olsam, birde panjurun ortası dikdörtgen şeklinde olursa arabanın genel tasarımı ile daha uyumlu olur.
Güncel olsun diyelim. Mazot pompası mazot kaçırıyordu onu yaptırdım. Ufak tefek su kaçakları vardı onlar yapıldı. Kapı fitilleri eskimişti, yenileri ile değişti. Ortalama 200hp ayarlarında günlük gezdiriyor aileyi. Baskı balata kaçırmaya başladı ve debriyaj bilyasından ses gelmeye başladı. Geçen pazar bir güzel temizledim makinayı. 1-2 resim çektim ve 1 saat geçmeden yağmur yağdı. Uzun süre yıkamam artık..
Bunlarda güncel bir kaç resim
![]()
MaşAllah, kimsenin yapmadığını yapmak çok güzel bence. Tampon altına güzel ufak OEM tarz duracak bir lip gelse krom detaylar ve kapıdaki stickerlar çıkarılsa daha güzel olur. Ben ayna kapakları ve tamponları boyasız bırakıp orjinal jantlarıyla tam bir sleeper yapardım heraldeAllah kaza bela vermesin.
Arıza günceli..
Kar, kış ve soğuklar arttıkça arabanın sinyalleri çalışmamaya başladı. Önce tesisatta su alan bir yer var diye tüm tesisatı gezdim. Sigorta tablosunu inceledim sıkıntı çıkmadı. Sonra tamam dedim zaten selektör çalışmıyordu şimdi de sinyal bozuldu diye sinyal kolu aldım. Aracın üzerindeki orjinalmış. 17 senedir iyi iş çıkardı dedim taktım ama sinyal gene yok. 1-2 kez yanıyor sonra sönüyor. Sinirden torpidoya vurdum sinyal geldi. Bir kaç kez daha vurunca mevzunun 4lü ikaz düğmesinde olduğunu anladım. Üstüne birde onu değiştim. Hiç yoktan 200 lük olduk. Sökmüşken sıcak suyla ızgaraları vs. temizledim mis gibi oldu. Buda mevzudan bir kare.
Bu aralar malumunuz iat düşük. İnceden basınç açtım. 3. vites neysede 4. vitesde kafa koparması riskli oluyor.
![]()
Kardeşim Allah Kaza Bela Vermesin,
Kendi uğraşınla emeğinle güzel sonuçlara ulaştınOlmayanı oldurdun .Maşallah
Söylüyorum sana işin sonu 2 metrelik oksijen tüpüne doldurulmuş Nosu arkaya koyucansonrası stand up
...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)