Rengiyle duruşuyla çok güzel gözüküyor, maşallah.![]()
Rengiyle duruşuyla çok güzel gözüküyor, maşallah.![]()
Masalah. Böyle temiz Delsol lar gorunce emeğe saygı diyorum ve içim huzur buluyor![]()
"07 Honda Jazz Elite Cvt 61.000 Km
"98 Honda Civic VTİ 134.000 Km VRVTİ
Teşekkürler böylede temiz kalması için bir dükkan kiralayıp kısa sürede garaj haline getirdim.Hergün detaylı bir şekilde tekrar tekrar temizliyorum aracı.umarım daha güzel şeyler olacak.
Del sol hakkında İlker'e güzel bir lakapta buldum.Ama burada söylersem sanırım ban yerim) Gerçekten çok güzel oldu bu araçta.
Detaylı fotoğraflarını ekleyeceğim.İlginiz için sağolun.
Aracın jantlarını gun metal ve bir kaç rengin karışımından oluşuyor.Oldukçada güzel durdu.İyi bir etüd yaptığımıza inanıyorum.
Herşeyde böyle değilmi aslında.Bakınca bağ bakmayınca dağ oluyor.Dahada güzelleştireceğim elimden geldiğince.
Tekrardan Merhabalar
Aracın alındığı günden bu güne kadar neler yaptık neler ettik onları paylaşmaya çalışacağım sizlere.
Alındığı Gün bu şekildeydi yeni evlad.
![]()
İlk önce belirteyim.Aracı gözüm kapalı emanet edebileceğim yegane insana teslim ettim.Buradan itibaren yapılan her iş her detay İlker Çalışkan (crisis) tarafından yapılmıştır.İşim dolayısıyla istanbul'a bir türlü gelemedim.O esnada inanılmaz işler oldu tabi.Resimlerle anlatayım.
Araç bakıma sokuldu hemen.Tabiki işin ehli insanlar tarafından bakılan araçtan şu şekil bir devir daim pompası çıktı.
İlacımız belliydi.
Ardından Kayışlar değişti.
Biz almadan çok az önceki bakımdan kalan nasıl olduysa kısacık sürede çöp olan bujiler değişti.Bunlarda o bujiler.
Oem Yağ filtresi.
Aracın üzerinden çıkan sağlıksız coiller hemen söküldü. 0 ayarında satılıktır bu arada
Yerine 5lik Eibach lar takıldı.
![]()
us yazınca amerikan paket sandım meğer plaka imiş =) kazasız belasız sürmeniz dileğiyle..
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
16.11.2013
08.06.2014
Masalah kazasız belasiz
EVOLUTION X
cihanım maşallah kardeşim.
senin gibi güzel bir insan için bunlar az, çok daha iyilerine layıksın ağız tadıyla binip gazlaman dileğiyle
Türkiye'de piyasa böyle cihanım bir tl masrafsız olduğunu söylediği arabaya aldığım gün 1000 tl harcadım ya biz çok düzgünüz yada onlar fazlasıyla usta bujisiz arabaya binmişler başarı valla![]()
![]()
trafikte bi ton araba var hepsi birbirine benziyo,,böle degşik kasası olan arabaları seviyorum model farketmez,kazasız sürüşler
Maşallah kazasız belasız okulda denk geldim cok güzel duruyor
) Teşekkürler
Allah Razı olsun
Sen olmasan böyle şeyler olmazdı hiç.Tee lisedeykenden beri süre gelen muhabbetlerimiz hep baki kalacak.Bizim dürüstlüğümüzde öyle.Emek harcamadan hiçbir iş rast gitmez.Beraber daha güzel günlere daha güzel projelere
Haklısınız.Ama hep birşeye benzetmeye çalışanlar var hala.Pickuptanmı bozma bu araba diye sordular geçen =))
İnşallah uzun süreler güzel bir şekilde elimde tutmayı başarabilirim.Yoksa dahada böyle arabalar bulunmaz gibi geliyor.
Çok teşekkür ederim.Sağolun.
2 tane delsolle haşır neşir olan biri olarak çok farklıdır yeri bende bu araçların. ilk hali görüntü olarak oldukça diri duruyor ama sanırım biraz üzmüş. son hali harika olmuş yalnız. Allah kaza bela vermesin güle güle kullanın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)