böbreği falan okut, tak bunları
![]()
böbreği falan okut, tak bunları
![]()
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
açma yaram derindedir dermanımı bulan gelsin aho ahonerde golf 7 'im çok özledim onu
Yaza doğru inşallah güzel bir modele geçicem,şuanda alsam kullanamayacağım zaten kışınBbs ch yada oz replicası 1.sırada
Bu arada güncel olsun
Tüm iç aydınlatmalarımız torpido+bagaj falan dahil ledlendik
Jant şuan yok bari mevcut haliyle oynayayım dedim (piano black jant hevesimde dinsin hem biraz) jantlara siyah plastidiple girişicem haftaya![]()
Hayırlı olsun kazasız belasız, bebek gibi. Listeyi tamamlarsanız bir o kadar güzel olur.
Update: Son mesajları görmemişim, tam anlayamadım yay var mı yok mu? Bütçe el veriyorsa Vogtland Coil fiyat performans kralı. Ben Mubea 2.5cm taktım, bazen çok yüksek geliyor. Her an coil'e dönebilirimSizde iki iş olmasın diye coil seçeneğini düşünün derim
Çok teşekkür ederimSizin Golfünde maşallahı var valla, kombinasyonu harika
Yay taktım 3.5 vogtland 1.6tdi-1.2 tsi yayları takılı üstünde basıklık pek tatmin etmedi 3.sayfada before after fotosu var
bende coilden önce jant var jantsız hiç olmuyor
vogtland coil fiyatları ne kadar peki
oz superturismo lm 5.000 tl idi euro artmadan
benim araç ile aynı ama enaz 7.000 TL yer ise süper oluyor.)
nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
Söv abi ben her gün defalarca kez sövüyorumA3 ilanlarına bakarken bilgisayar başında öldü diyecekler.Geçen akşam bi golf filosunun arasına daldım arabayı yakacaktım zor tuttular, arabayı bulamadım o derece
hepsi midline (nam-ı dığer mümessil arabası boşline) (takım giyince mümessil oluyorum bende) hepsi benimkinin kopyası düşman g....
Karda ufaktan bi eğlence videom var ama yükleyemedim youtube'a
Şöyle fwdyle yanladığını sanan bi tane golf bırakayım şuraya
http://youtu.be/gXJAjcgGT7Q
Bu da ossuran mk7 yapmışlar dsg fart hesabı
http://youtu.be/SoywftX1-tQ
Jantlar cok uyguna geldi ya,made in germany en azindan cin mali replika degil.Ne olursada olsun 15" orjinal midline jantlarindan guzelDaha iyisi olabilirmiydi elbette olur ama money talks
Tekrar hayirli olsun kardesim...
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
Abi cansın kral adamsınAynen öyle jantlar bedava parasına geldi aldığım tutarı söylesem kimse inanmaz muhtemelen, orjinal alman malı jantlar, durban replicalarından çoğu replicadan falanda hafif
Ya ilk başta bende yakıştıramadım falan şimdi çok hoşuma gitti, birde sadece lastik parasına geldi neredeyse yinede görüşünüzdür teşekkür ederim![]()
Bedava da olsa arabamın goruntusunu bozuyorsa sırf jant olsun diye jant takılmamalı. Unutma aracın senin kişisel zevkini yansıtır dışarıyaMidline jantini tercih ederdim kardesim
0
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Yazık olmusHayırlısı kardesim
![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)