User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
24 sonuçtan 20 ile 24 arası

Konu: Test/İnceleme-Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Distinctive Q-Tronic

Canselmo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    159 lar için sorunlu ve kronik denilecek tek parçası salıncak ve salıncak burçlarıdır gıcırdar ve salıncaklar cabuk yıpranıyor malesef
    salıncak burçları için powerflex çare diyorlar

Onun haricinde elektriksel ve şanzumandan motordan sorun yaşamassınız.

Ayrıca 159 ile ilgili sorusu olanlar olursa özelden yazabilir cevaplarım
    Elleme Sekelesin...

Evo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eren G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben ciddi ciddi dusunuyorum 159 1.9JTD Distinctive plus. Sorun yasayan arkadaslar bilgi verirlerse neler yasadiklarina dair biz de bilelim. Motor zaten fiatin 1.9u ne kadar problemli olacak ? Dobloda bile tonla satildi. Kaza yapsan kaporta icin kasko her turlu temin etmek zorunda parcalari. Git kendi basinin caresine bak alfa deyi gecemez. Elektriksel problemi geliyor anca aklima ama max 5-6 yasinda d sinifi bir araba da heralde elektriksel problem cikarmaz. Diger kronik ve ya basiniza gelen problemleri yazarsaniz ona gore degerlendirelim. Bir de en dolu paketi distinctive plus mi ? Ve sunroof standart mi bu pakette ?
    Eren merhaba,
    İncelememde de belirttim, aracın ağırlık dağılımı %62 - %38.
    Dolayısı ile ön taraf oldukça ağır. Bu sebeple kasisli ve bozuk yollarda aracı dikkatli kullanmanız gerekiyor.
    Bu benim biraz fazla hassas olmamdan ama çoğu zaman bozuk yollarda arkamdaki araçlara yol verip daha narin şekilde ilerliyorum.
    Bu aracı şirket aracı kıvamında kullanırsanız yürüyen aksamda size masraflar çıkarır. Onun dışında teknik anlamda kronik hiçbir sorun yaşamazsınız...
    Distinctive Plus en donanımlı paketi. Sunroof opsiyon olarak alınabiliyor, standart değil.

Alıntı C2VTS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar ben sıkı bir BMW'ci olarak 2. 159 uma sahibim bu farklı bir hastalık gerçekten ,çokta memnunum ayrıca sizde çok güzel yazmışsınız .Ben sadece bir kaç eksi yanını yazmak istiyorum artılarının hepsi yazılmış gibi zaten. çok eksisi olmayan bir araç bana göre .

Sizinde yazdığınız gibi saklama alanları yetersiz yada yetersiz değilde dar ve şekilsiz .

Direksiyon turu gerçekten çok kısa bu park manevralarında sizi zorluyor daha önceden bmw özelliklede mercedese binmiş iseniz gerçekten dönmüyor manevralarda ama bu konuda sadece parklarda negatif olarak eleştirilebilir bunun dışında direksiyon turunun kısa olması ciddi bir sürüş keyfi sağlıyor ve arabaya ve direksiyona hiç olmadığınız kadar hakim oluyorsunuz şerit değiştirmelerde sollamalarda boyutları zaten uygun olmasada geniş yerlerde ufak tefek makas atma girişimlerinde direksiyonun turunun kısa olması inanılmaz bir sürüş zevki sağlıyor .

Aracın sahip olduğu Bi-Xenon farlarda farlar kapalıyken çalışması için ve farlar açıkkende merceğin aldığı elektrikle perdeleme hareketine yetişemediği veya yetiştiği her durumda sarı(halogen) ayrı bir selektör yanıyor .

Kitlenince aynaların katlanmasını çok isterdim sanırım bunun beyinden bir gizli özellikle açılması mümkün değil .

Son olarakta benim ilk arabamda anahtarın kilitleme tuşuna basıldığında camlar kapanıyordu ve açma tuşuna basıldığında açılıyordu ancak bu aracımda kapanma fonksiyonu yok açılıyor açmaya basıldığında sadece .sanırım o açılabiliyor beyinden .

Yazıyı çok beğendiğimi söylemek isterim bu arada sadece kusurlarını yazdığım için yanlış anlaşılma olmasın aracımda aşırı derecede memnunum verdiğiniz paranın karşılığından çok daha fazlasını veren bir otomobil .
    Size özel mesaj atıyorum abi size danışmak istediğim bazı şeyler olucak .
    Mesajına cevap verdim Batu. Görüşmek üzere

Ekrem_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazınızı çok beğendim. Bir dergi okurmuş gibi okudum. Babamın haçlı arabası o demesi yüzünden hiç binmek nasip olmadı.. bir ara boxer eski kasa almayı planlıyordum amblemi iptal ederim desem bile babam bindirmem de aldırmamda deyince vazgeçmiştim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazınızdan sonra birkaç 159u favoriye almadım değil. Emeğinize sağlık.

Erdem K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güzel bir inceleme olmuş, elinize sağlık ...
    Subaru
    Technica
    InternationaL

PSN: ekduncan

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)