bicak gibi masallah ozenti diil farkl bir arac olmus.hayirli ugurlu olsun kazasiz gunlerde bin.
maşallah. güle güle kullan.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
begendim hatta cok begendim diebilirim tek göze batan kısım arka tampon onun dısında muhtesem.
özellikle stoplar ve siyah tavan olayı kopartıyor kazasız belasız![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Bugün tem kurtköy istikametinde gördüm yanlış hatırlamıyorsam eğer gördüğüm araç buysa arkadan çok güzel gözüküyodu..Resimlerdeki kadar abartılı durmuyo yolda giderken..Umarım karıştırmıyorumdur arabaları
Kazasız belasız..
Dr.Ecu
bi eksiği var önde plaka yok polisler başınız derde gircek,bide arka plaka kare olsaymış daha hoş dururmuş
çok uğraştın kemal çok helal olsun sonunda bu kadar çekici duran bır el4 yaptın yaaaa.
kazasız belasız inşallah
ADA HONDA ÖZEL SERVİS
by power BAŞTAŞ PERFORMANS (ERİKS USTA)
kazasız belasız neonlardan kurtulalım ....ben body kıt sevmıyorum ama tampon hoş olmus az daha basıklık yakışırsıyaha boyayabılırsın jantını
www.honda-tech.com
jantlarda yeni sayılır daha ilerde belki olabilir... ama siyah boğar... füme yada bronz
Emek var ve saygı duyarım ama ön tampon biraz abartı olmuş bana göre ama sen kendi zevkine göre yaptırdığın için güle güle kullan arkadaşım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)