User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
31 sonuçtan 20 ile 31 arası

Konu: EraSelect Performa Style ###

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Network Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ooo çok iyi olmuş, elinize sağlık, ben de era kullanıyorum, gayet memnunum, farından jantına uzun zamandır aradığım görüntü, lastikler 205/40 sanırım, araba yüklü iken ya da yüksek süratte ani frenlemede sürtme yaşadığımız oldu mu hiç?

Böyle bir dönüşümü ben de yapmayı düşünüyorum ama ne jant bulabiliyoruz ne de deneme yapabileceğimiz bir yer, bu arabaya 17 olmaz diye bön bön suratımıza bakıyorlar malesef

bu tarz işleri yapabileceğim yer-fiyat buradan ya da özelden görüşebilirsek sevinirim, selamlar...

Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim.Müsait bir zamanda tüm detayları paylaşıcam

Görüşmek üzere..

ahmetmalcok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jantlar çok yakışmış gerçekten. Maşallah . Kazasız belasız.

AliGizda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ooo çok iyi olmuş, elinize sağlık, ben de era kullanıyorum, gayet memnunum, farından jantına uzun zamandır aradığım görüntü, lastikler 205/40 sanırım, araba yüklü iken ya da yüksek süratte ani frenlemede sürtme yaşadığımız oldu mu hiç?

Böyle bir dönüşümü ben de yapmayı düşünüyorum ama ne jant bulabiliyoruz ne de deneme yapabileceğimiz bir yer, bu arabaya 17 olmaz diye bön bön suratımıza bakıyorlar malesef

bu tarz işleri yapabileceğim yer-fiyat buradan ya da özelden görüşebilirsek sevinirim, selamlar...
    Merhaba,

Bende de İ20 Troy vardı, alakasız araçlar olabilirler fakat ben önlere 195/45/16 arkalara 205/45/16 takmıştım ve hiç sürtme sıkıntısı yaşamadım, aracım orjinal jant ve lastiğinden daha yere yakın oluyodu. 205/45/17 takıcaktım olmaz dediler sırf öyle dediler diye takmadım ama keşke taksaymışım diyorum Ben 17 kaldırcağı kanaatindeyim, denemekte fayda var.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

sa kardeşim,

Lastik ölçüleri 205/40/17 jantlar 8,25 ofset. Sürtme olayı ani frenlemelerde değil de araba doluyken yüksek süratte çukurlara girersen hafiften sürtme yapıyor ama ne janta ne de tekere herhangi bir zararı olmuyor.Yanlış anlaşılması bu ölçülerdeki jant ve lastik ile çukura düşmekten bahsetmiyorum.O zaman durum biraz değişir.

Sen ustalara bakma.Çoğu işten kaçıyor.Jantları internetten beğendim,lastikleri de bir arkadaşımın tavsiyesi ile Kumho Ecsta serisinden aldım.Maşallah çok memnunum.Gerçi balansı henüz tutturamadık ama o da olur zamanla

Araba da çok emek var.Fiyat malesef veremem.Çünkü çoğu aklımda kalmadı.

Yine de elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmetmalcok Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Jantlar çok yakışmış gerçekten. Maşallah . Kazasız belasız.
    Sağol kardeşim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AliGizda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba,

Bende de İ20 Troy vardı, alakasız araçlar olabilirler fakat ben önlere 195/45/16 arkalara 205/45/16 takmıştım ve hiç sürtme sıkıntısı yaşamadım, aracım orjinal jant ve lastiğinden daha yere yakın oluyodu. 205/45/17 takıcaktım olmaz dediler sırf öyle dediler diye takmadım ama keşke taksaymışım diyorum Ben 17 kaldırcağı kanaatindeyim, denemekte fayda var.
    Her söylenene baksaydık İmkanın varsa dene.Gidip te 9 ofsetli bir jant koy demiyorum ama arabayı dolduracak bir model seçersen bence sıkıntı yaşamazsın.

AliGizda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yusufzorba88 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Her söylenene baksaydık İmkanın varsa dene.Gidip te 9 ofsetli bir jant koy demiyorum ama arabayı dolduracak bir model seçersen bence sıkıntı yaşamazsın.
    Deneyemeden sattım Çok içime oturmuştu benim ama sağlık olsun

Bu arada Fifteen' ler çok güzel olmuş yapılan her iş yerinde duruyor, aracın MaşAllah' ı var. Kazasız belasız sürüşler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Deneyemeden sattım Çok içime oturmuştu benim ama sağlık olsun

Bu arada Fifteen' ler çok güzel olmuş yapılan her iş yerinde duruyor, aracın MaşAllah' ı var. Kazasız belasız sürüşler.
    Sağol kardeşim güzel düşüncelerin için.Cümlemize kazasız belasız sürüşler..

Network - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhaba,

Not ettim, muayenede sıkıntı çıkmadı mı ön arka farklı?

sa kardeşim,

Lastik ölçüleri 205/40/17 jantlar 8,25 ofset. Sürtme olayı ani frenlemelerde değil de araba doluyken yüksek süratte çukurlara girersen hafiften sürtme yapıyor ama ne janta ne de tekere herhangi bir zararı olmuyor.Yanlış anlaşılması bu ölçülerdeki jant ve lastik ile çukura düşmekten bahsetmiyorum.O zaman durum biraz değişir.

Sen ustalara bakma.Çoğu işten kaçıyor.Jantları internetten beğendim,lastikleri de bir arkadaşımın tavsiyesi ile Kumho Ecsta serisinden aldım.Maşallah çok memnunum.Gerçi balansı henüz tutturamadık ama o da olur zamanla

Araba da çok emek var.Fiyat malesef veremem.Çünkü çoğu aklımda kalmadı.

Yine de elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
    Bilgilendirme için teşekkür ederim.
    Hangi ürünlerin uygun olduğunu bilelim yeter, dediğim gibi 17" jant deyince gözüne ışık tutulmuş tavşan gibi bakıyorlar insanın asabı bozuluyor.

Yakıt konusunda sıkıntı var mı 10lt'yi geçiyor mu?
    Birde tam anlayamadım ama yay var mı araçta?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Not ettim, muayenede sıkıntı çıkmadı mı ön arka farklı?

Bilgilendirme için teşekkür ederim.
    Hangi ürünlerin uygun olduğunu bilelim yeter, dediğim gibi 17" jant deyince gözüne ışık tutulmuş tavşan gibi bakıyorlar insanın asabı bozuluyor.

Yakıt konusunda sıkıntı var mı 10lt'yi geçiyor mu?
    Birde tam anlayamadım ama yay var mı araçta?
    Yakıt konusunda bir sıkıntı yok.1 depo ile (165 Tl) 900 kusur kilometre yol yapıyorum.90-100 km arası hızda tabiki.

Araçta yay yok.Pres işlemi uygulandı.Önler 5 cm Arkalar 4 cm civarı.

Network - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yakıt konusunda bir sıkıntı yok.1 depo ile (165 Tl) 900 kusur kilometre yol yapıyorum.90-100 km arası hızda tabiki.

Araçta yay yok.Pres işlemi uygulandı.Önler 5 cm Arkalar 4 cm civarı.
    Yakıt baya iyiymiş ben 10 lt'yi bulur diye bekliyordum, neyse darısı başımıza,
    başka fotolar olursa bekleriz...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mahallemden Kareler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)