Araca maşallah led xenonun resmi varmı bende komple lede geçmeyi düşünüyorumda normal xenon gibi karşıdakinin gözünü alıyormu bilgilendirirsen sevinirim
Araca maşallah led xenonun resmi varmı bende komple lede geçmeyi düşünüyorumda normal xenon gibi karşıdakinin gözünü alıyormu bilgilendirirsen sevinirim
tşk'ler..
far tıpı H4 olduğu ıçın, 1 buyuk led altta 1 buyuk led ustte konumlandırılmış, ledler reflektöre vurarak onunuzu aydınlatıyor, dığer suruculere bır rahatsızlık vermıyor..
H4 olmasından dolayı selektörde tepkısı güzel ama halojen ampuller daha güzel aydınlatıyordu bu da bır gerçek..
F&F CAR CLEAN - Detailing Center
Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...
Maşallah mükemmel bir after before olmuş. Performans için yapılacaklardan ne kadarlık bir güç bekliyorsunuz? Dp, düz boru, egr ve soft yazılımla 110hp'yi bulabilir mi? Bir de görsellik için ne kadar masraf ettiniz aşağı yukarı özelden yazarsanız çok memnun olurum. Son günlerde deli gibi grande 1.3mjetlere bakıyorum ama temizini bulamadım bir kaç ay daha bakmaya devam edeceğim gibi.![]()
AC/DC Back In Black
1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp
saoln, tşk'ler..
DP + Duz Boru + EGR Iptalı + Yazılımla 105den yukarı olacağını sanmıyor ama araca nerdeyse yarısı kadar guc gelecek kullanımı baya kolaylaşacak, dızel C2 aracım vardı aynı ışlemlerle 68 den 105'e çıkmıştı gayet keyıflıydı..
geçen punto forumunda bı arkadaş daha sormuştum malıyetı onu kopyalayıp yapıştırım..
valla hesaplamadım hıç ama aklıma gelenlerı tahmını yazım;
farlar 350
lastıkler 750
stoplar 200
yaylar 600
jantlar 1250
led xenon & amerıkan park 500
dığer aksesuarlar vb 500
montajlarla beraber 5000 gıbı bır rakam çıkıyor sanırım..
gerçekten bu araçların temızı bulmak çok zor, bende 1/2 ay aradım arabasız kaldım, ıstanbulda bakmadığım araba kalmadı sakaryaya gıttım samsuna gıttım en son kırklarelı'nde buldumya komple bıtık oluyor yada en kotu bı yerınde bışey oluyor, kusursuz denebilecek çok az grande punto vardır heralde..
Bilgiler için çok çok teşekkür ederim. Araç varda değişensiz alıyım diyorum benlik sorun olmaz değişenli ama satarken çok sıkıntı çekmek istemiyorum değişenli alırsak elbet bir kaç hafta daha fazla elimizde kalır o yüzden kusursuz şart olmuş artık piyasada. Maşallah aracınıza tekrar diyorum hayran kaldım iyi günlerde kullanın![]()
AC/DC Back In Black
1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp
Maşallah kardeşim eski Puntom aklıma geldi konuyu görünce.. Keyifli arabadır, güle güle kullan..
Tango-1 never dies.
Eline sağlık kardeşim cok şık . mavi ışıklar da karsidan geleni rahatsiz etmiyorsa gayet güzel kazasiz belasiz
Peugeot 206 RC Feline -1.4 Hdi
faruk hocam tekrar selam. müsait bir zamanında led lerin resmini çekebilirmisin farların önünden. aydınlatma benim de sıkıntılı sanırım farlar çok sararmış ondan. onları da temizleteceğim uygun bi zamanda.
saygılar
Punto Evo Mjet - ANKARA (Sold)
Bravo 1.6 120Hp Sport Style Dua.(Sold)
Passat Variant 16 1.6 TDI DSG Highline(Sold)
Passat Variant 2024 1.5 eTsi Elegance
guncellemeyı unutmuşum, kaldığımız yerden devam edelım o zaman...
hazıran ayında, bayram tatılı oncesı ve uzun yol oncesı komple krom; dp + duz boru ve savaş usta yapımı son susturucu..
bır gun ara ıle tekrar savaş ustadayız, sıra clıo da..
Dr.Ecu yazılımımız da tamam..
yıne, bır gun ara ıle sıra clıo da..
reklamlar..
bayram temızlığı..
ve bayram sabahı Sınop yolları taştan..
Sınopta yağmurlu bır yaz akşamı..
Sınopta köy havası..
Samsuna geçış..
90.000 olduk..
temızlık zamanı; her sene olduğu gıbı gene Selçuk abımızın dukkanındayız ve gene kendı araclarımızı kendı urunlerımızle yıkadık..
sayılı gun çabuk geçer, tatıl donuşu..
kürkçü dukkanı...
Yakup Oto bakım..
yenı damla stıckerımız..
sonra
ış guç derken kış geldı ve yazlıklarımızı sokup temızleyıp dukkanda kı yerıne koyduk..
kışlıklarımız ve kar & kış..
ve dığer kışlardan bır kare...
Puntoya maşallah son hali çok hoş gözüküyor. Ama vtec2 dönemi de iyiydi be![]()
Gel de 18 OZ veriyim![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)