MaşAllah diri duruyor.
MaşAllah diri duruyor.
gerçekten çok temiz duruyor çokta düzgün arabaymış maşallah Allah kaza bela vermesin güle güle kullanmalar...
Maşallah nadir temizlikte bir gsi. Çok beğendim Allah kaza bela vermesin.
Masallah cok begendigim renklerden bende corsa almadan once cok bakmistim icimde kalan arabalarda biri kqzasiz belasiz![]()
REDBULL GSİ
CORSA B TÜRKİYE
En son gördüğüm haliyle arasında dağlar kadar fark var maşallah, Allah kaza bela göstermesin.
Eğer burada durup daha ileri gitmeyeceksek, niçin bu noktaya kadar geldik?
Maşallah Sinan.
Hrh böyle güzel-temiz ve diri duran bi senin bi de Emre'nin GSI'dır..
Aşk'la şevkle bakılır buna..
Çok çok güzel Maaşallah...
nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
gecen yaz polısajını yapmıstım aynı sekılde havalar ısınınca cılasıyla boya korumasını attım güzel oldu, shop yada ayar yok fotolardatesekkurler begenmene sevındım
Evet her anlamda çok değişti aldığım haliyle. Allah ağız tadıyla bindirsin artık.
Beğenmene sevindim teşekkür ederim. Vakit ve nakit imkanları el verdikçe elimden gelenı yapıyorum
Tesekkur ederım.
Yaptığım işlerin beğenilmesine sevindim. Dün yaptıklarımıda koyayım. Kalbutor kapagini elden gecirdim. yag kapaginin rengide siritiyordu, ilk kat astar , iki kat boyanin ardindan vernik attimtakınca guzel durucak.
![]()
maşallah kardeşim araba zımba allah kaza bela vermesin son resimleri ben göremiyom![]()
Muratcan ÇADIRCI
Biz Hep Burdayızzz....
Psn:By_FresH
saol kuzenim işleri bitsin bende konusunu açacam yakında![]()
Muratcan ÇADIRCI
Biz Hep Burdayızzz....
Psn:By_FresH
Maşallah gerçekten diri kazasız belasız güzel günlerde kullanın.
ne kadar gsi aşığı biri
maaşallahh panpii görüşemioruz cmt leri yoksun mesaide : )
"Wagen"thusiast
kocaman maşallah kanka..iyi ki de almışın..![]()
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)