Gsi in 94 lerine bayılıyorum. ve cidden uzun zamandır boyle duzgununu görmemiştim. maşallah cok guzel bakmıssınız ve aslına sadık kalarak yaptıgınız ıcın tebrık ederım.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
evet bu guncelı bana bıraktı sanırım sinan kardesım benımde konu acma yasagım oldugundan burdan bıldırmek istedim aracı ben sinan kardesımden yeni aldım bizi cok iyi karsıladı hersey için burdan da teşekkür ederim kendisine
![]()
Burdan da yazayım bariHayırlı uğurlu olsun kardeşim, çok güzel araba aldın. Allah kaza bela göstermesin, en kısa zamanda görüşmek dileğiyle.
Satma diye yalvardık sinana ama neyse ki bilenlerin elinde yineEnder temizlikte olan gsilardan biri kazasız belasız,hayırlı olsun her iki tarafa da
![]()
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Hayırlı olsun, Rabbim kaza bela göstermesin. Bu arkadaş gibi temiz bakarsınız inşallah![]()
Eğer burada durup daha ileri gitmeyeceksek, niçin bu noktaya kadar geldik?
Merhaba arkadaşlar bende nasıl oldu nasıl sattım anlamış değilim birden oldu herseySatmadan 2 gün önce 5*100 calibra jantları takmıştım ve daha konuya koymadığım birçok değişiklik ve eklemeler vardı tam istediğim kıvama geldi fakat kader kısmet böyleymiş. Son görüntüsünden foto yoktu arabayı da orjınal jantlarıyla verdım sizlerle paylasayım eskı halını
Metin kardeşime hayırlı olsun artık kazasız belasız binsin.
![]()
Sinan abi 2 arabanda çiçekti seni yaklaşık 2-3 senedir takip ediyorum.Kendi kendime hayallere düşüyorum keşke alacak imkanım olsa falan filan bi bakıyorum senin arabalar kuş oluyo pır diyip uçuyor napcaz böyle ya![]()
Çeyrek Mühendis
E benim de çocukluk hayalim. Nolcak şimdi? Bana da satsanız olmazmıAllah güle güle binmeyi nasip eylesin.
Eheheh cok tesekkurler kardesım aldıgım arabaları kendımden cok para harcadım emek verdım sabahın 7 sinde de garajda oldugum oldu gecenın 1ınde de halıyle sonucunda karsılıgını alıyorduk![]()
Bakalım 3. süde geldi ama bu kısa süreli kalıcak bende
Zamanında satcaktım almadın napıyımValla evlendikten sonra Metin satarsa haberleşicez kendisiyle tekrardan
![]()
İki tarafada hayırlı olsun maşallah çok güzel dokunuşlar olmuş Allah kaza bela vermesin.
Sana dar gelmiyecek makberi kimler kazsın?
'Gömelim gel seni tarihe' desem, sığmazsın.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)