Maşallah,gc8 güzel tercih,hele düzgün ellerde toplanmış ise daha keyiflidir.. Güle güle binmek nasip olsun inşallah
Maşallah,gc8 güzel tercih,hele düzgün ellerde toplanmış ise daha keyiflidir.. Güle güle binmek nasip olsun inşallah
Onurcuğum Allah kaza bela vermesin kardeşim güle güle gazla
Hayırlı olsun
C.s 1.6 da ara sıra ses çıkarıyordun da ben onu TypeR sanıyordum![]()
Güle güle binin.
Benim merak ettiğim Subaru ve boxer motor diyince yakıt olayını hiç düşünmüyor musunuz?km'de 1tl filan rahat yakıyordur diye düşünüyorum ?
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Spec-c gc8 ile ilk aldığımda Bursa-Ankara arasını 390km civarı 325TL ile geldim(1000cc enjektör ile). 2 sefer 260 civarına çıktım ilk 50km si 90km civarıydı, kalan yolu 160 170 civarı ile geldim. Yolda da 90tl eksoz cezası yedim.
Çok orjinal duruyor aracınız maşallah.
Onur sen anlatırken ben heyecanlandım. Maşallah Allah nazarlardan saklasın çok güzel araç. Böylesine aşık olup aracına kavuşmana çok sevindim
.
RollaFx Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon,Stop ve Reflektör <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far <--> Anatomik Spoiler <--> Pioneer Müzik Sistemi-etna81.blogspot.com.tr
çok teşekkür ederim Emir kardeşim Allah razı olsunsana da bi gc8 alalım
çok teşekkür ederim Allah razı olsuninşallah Allah bu duyguyu hepimize yaşatsın tarif edilemez bişey
Amin çok teşekkür ederim Allah razı olsun
şöyle bi videosunu koyup hatırlayalım efsaneyiAllah size de nasip eder inşallah çok teşekkür ederim
Allah razı olsun teşekkürler
Allah size de nasip eder hayırlısıyla inşallahteşekkür ederim çok sağolun
![]()
Amin çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Gökhan bey en çok size teşekkür edeyim böyle bi hayale vesile olduğunuz için Allah razı olsunyeni gemin hayırlı uğurlu olsun
![]()
Uğur abi çok teşekkür ederim Allah razı olsun
parayla yaşanıcak duygular değil kesinlikleÇok teşekkür ederim Allah razı olsun
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun
hahah o ben değilim ya benim mikrofon bozuktuteşekkür ederim kardeşim Allah razı olsun
Alırken hiç düşünmedim açıkçası1 Tl'yi yaktırmak için full gazlamak gerekiyor sanırsam. öyle ahım şahım bi yakıtı yok
hergün binmediğim için sıkıntı olmuyor
teşekkür ederim Allah razı olsun
teşekkür ederim Hakan abi Allah razı olsun senin gc8'e de kocaman maşallah
Anladığım kadarıyla baya baya yüklüydü aracınızaldığım ilk hafta bende alanya'da egzozdan ceza yedim sırf amirine yalakalık olsun diye yazan bi polis memuru tarafından
yazarken bende heyecanlandımAllah razı olsun kardeşim hepimizin darısına inşallah
çok teşekkürler Allah razı olsun
elimden geldğince foto paylaşıyorumçok sağol kardeşim Allah razı olsun
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=xuzoiEq2JHU
gidişini merak edenler için şöyle bi video koyayım. 1 barda kullanıyorum egzoz sisteminde 2 adet tüp susturucu mevcuttu. Şu an 76 düz mevcut biraz daha hızlı
https://www.youtube.com/watch?v=yolnWg05GoE
bu da 76 düz sonda custom varex sonrası aldığımız ses
videoların kalitesi için kusura bakmayın Whatsapp videoları olunca kalite düştü biraz![]()
Koca bir maaşallah..
200 den sonra hiç bir şey olmamış gibi devam ediyor
Değişik bir şey
Hiç mi tıkanmıyor kadran dibine kadar![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)