Kardeşim kusura bakma Berk.
editledim yorumu.
Öncelikli olarak tabiki senin zevkin biz sadece tavsiyede bulunuruz. Mesela bence;
-Yaşça senden büyük olanlara daha saygılı olmaya gayret et.
-Eleştiriye açık değilsen resim ekleme, konu açma.
-İnsanlar senin arabana laf ettiğinde bunu hazmedemeyip kendin insanlara (işsiz vs. diyerek) hakaret etme.
-Bir de jantların çok güzel ama o lastiklerle, o arabada, o kombinasyon hiç olmamış. Emeğine sağlık bol şans.
Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...
bak ne de guzel acıklamışsın hocam. Eleştiriye tabiki açıgım ama biri gelse senın arabanın jantlarına bu ne böyle tel maşa gibi dese bozulmazmıydın allah aşkına ? yaşça büyükse bizde çocuk degiliz ki bizi azarlıcak. herneyse ben artk bişey demicem cunku postu hiç ettik. teşekkr ederm görüşün için
Aracın artık ender kalması ve emsallerine göre temiz ve OEM yani orjinal kalması sebebiyle, üzerine takılan jantın aracın orjinalliğini ve fabrikasyon duruşunu bozmasından mütevellit ben de jantları ve aracın şuanki duruşunu beğenmedim. Olmamış.
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Bu yoruma ben bu kadar sakin kalamazdım kardeşim tebrikler, arkadaş beğeni kasıyor sanırım.
Aracın gerçekten güzel ve orjinal, Morette farlar çok yakışmış cidden. Jantlarda ele ayağa düşmeden önce takılsa yorumlar çok güzel olacağı yönündeydi tahminim ama artık replikaları gırla olduğu için beğenilmemiş. Ben yinede jantların araca yakıştığını düşünüyorum.
Arka tampon sol köşede küçük bir açıklık var sanırım onu düzeltirsen duruşu tam zımba olur![]()
Kazasız belasız sürüşler.
oem ile replica jant arasında görünüm yönünden çok fark vardır.Berk in araçı oem olduğu için biraz da yalnış lastik seçiminden dolayı hoş durmamış.ama genede hondaci peugeot cu arkadaşlarımızın porsche zannederek taktığı replica jantlardan daha iyi durduğu kesin.
güle güle kullan kardeşim.
Jantlar ve ön taraftaki moretta vs uygulamaları olmamış. Mk3 lerde mk1 ve 2ler gibi klasik olma yolunda. Ne kadar orjinal ve oem ürünleri varsa o kadar iyi duruyor.
Ayrıca senden yaşça büyük birine karşı daha saygılı olmanı tavsiye ederim karşındaki insan sen bisiklete binerken vti söküp roll yapıyordu
Madem bu kadar olumsuz yorum takıntın varsa foto falan koyma facebookta paylaş altına hayırlı cumalar yaz daha fazla beğenirler.
Ben taktığın jantları beğeniyordum replikası çıkana kadar. Şuan malesef kötü ve alışılmış duruyor
O kişi adını bilmiyorum kusura bakmasın şimdiden. Yaşı bizden büyük olup bizim yaşımızda vti söküp roll e çıkıyor diye öyle bir lafta bulunma hakkına mı sahip ? Nası bi düşünce şekli ki buyaptıysada yaptı bunu burda belirtince ne değişiyor. Yorum var yorum var. Ben Berk i savunmuyorum burda .kim olsa aynı şekilde konuşurum. vti söken adam tel maşa deme hakkına sahip heralde Berk. O lafı söylemek haksa verilen cevapta haktır. Kımse o lafa saygı beklemesin.
Bak adam oraya güzelce yazmış önceki haline olumlu yorum yaptım yazmış.
Vti söküyor yazmam espri ile karışık arabadan anlayan biri olduğunu vurgulamaktı.
Bir arabaya yorum yazmak başka birinin şahsına yorum yapmak başka. Sana kimse birinin şahsına olumsuz yorum yapma hakkı vermiyor arabalara istediğini yazabilirsin.
Hayırlı ramazanlar![]()
Teşekkür ederim kardeşim sagolasın
Eyvallah abi teşekkrler
Tamam bro cvp vermeyecegim birdaha zaten boşver sende.
TAMAM AVUKAT KARDEŞ SAGOLASIN ÖĞRETTİN BİZE DOGRU YOLU , HAYATI
Rica ederim, bu arada avukat değilim İzmir'de kardeşimde yok. Hayırlı forumlar kazasız belasız cezasız.
takılan moretta larda oem bir ürün zaten ? Berk in bisiklete bindiğini nerden çikardin ? Koray abin VTİ olduğu dönemlerde? berk biraz agresif bi yaklaşim yapmış o da farkında ama bu senin onu bu sekilde alaya almani destekleyemez. Kimsenin ne AVUKATIYIM ne de şakşakcısı. Yapılan modifikasyonlar yurtdişi ve yurtiçinde de bir sürü mk3 e yapılmış uygulamalardır. SADECE lastık seciminin kötü olmasından dolayı göze hoş gelmemektedir. Bir ürünün REPLİCA sı çıktı diye o üründen tekrar kullanılmayacaği anlamina da gelmez. Olumlu olumsuz yorumlara açik bir kişi zaten berk. Sorun yok konu normal akişina devam ederse boku çikmamiş olur.
Benim konum araba jant yada aksesuar değil konu birinin şahsına yorum yapılması derdimi anlatabildim mi? Söz konusu yorum senin kişiliğine yapılsa yorumum yine aynı olurdu. Kimse kimsenin kişiliğine yorum yapmasın arabalar lego gibi zaten sorun yok![]()
Kaldı ki burada yorum yapan insanlar hayatının belli bir dönemlerinde arabalara ciddi vakit ve maddiyat harcamış insanlar kötü yorum olunca neden bu kadar fevrileşiyoruz. Yazan arkadaş kusura bakma yazacağına yok avukat bilmem ne triplerine girdi.
Ben derdimi anlatamadım sanırım. Pes ediyorum![]()
Beni arabana kaç para harcadığın ilgilendirmiyor. İnsanları forum ortamından çözmüyorum merak etmemesai bitene kadar vakit öldürüyorum
![]()
Biri birinin arabasına olumsuz yorum yaptı diye oda onun şahsına olumsuz yorum yapacak diye bir hak yok demek istediğim buydu. ANLATAMADIM PES EDİYORUM.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)