User Tag List

Sayfa 10/11 İlkİlk ... 891011 SonSon
191 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: GOLF mk3 GTI - İzmir -

onurc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim kusura bakma Berk.
    editledim yorumu.

Berq35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ckrc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Jant ile arac uyumu kelebek ile atin ureme organi arasinda ki iliski gibi.
    Artik kelebek hangisi, atin ureme organi hangisi o sizin yorumunuza.
    Güldürdün kardeş

K0213 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İyi günlerde kullan.
    Fiat's Are Faster Than You Think!

yilmazcatalbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikli olarak tabiki senin zevkin biz sadece tavsiyede bulunuruz. Mesela bence;

-Yaşça senden büyük olanlara daha saygılı olmaya gayret et.
    -Eleştiriye açık değilsen resim ekleme, konu açma.
    -İnsanlar senin arabana laf ettiğinde bunu hazmedemeyip kendin insanlara (işsiz vs. diyerek) hakaret etme.

-Bir de jantların çok güzel ama o lastiklerle, o arabada, o kombinasyon hiç olmamış. Emeğine sağlık bol şans.
    Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yilmazcatalbas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikli olarak tabiki senin zevkin biz sadece tavsiyede bulunuruz. Mesela bence;

-Yaşça senden büyük olanlara daha saygılı olmaya gayret et.
    -Eleştiriye açık değilsen resim ekleme, konu açma.
    -İnsanlar senin arabana laf ettiğinde bunu hazmedemeyip kendin insanlara (işsiz vs. diyerek) hakaret etme.

-Bir de jantların çok güzel ama o lastiklerle, o arabada, o kombinasyon hiç olmamış. Emeğine sağlık bol şans.
    bak ne de guzel acıklamışsın hocam. Eleştiriye tabiki açıgım ama biri gelse senın arabanın jantlarına bu ne böyle tel maşa gibi dese bozulmazmıydın allah aşkına ? yaşça büyükse bizde çocuk degiliz ki bizi azarlıcak. herneyse ben artk bişey demicem cunku postu hiç ettik. teşekkr ederm görüşün için

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Aracın artık ender kalması ve emsallerine göre temiz ve OEM yani orjinal kalması sebebiyle, üzerine takılan jantın aracın orjinalliğini ve fabrikasyon duruşunu bozmasından mütevellit ben de jantları ve aracın şuanki duruşunu beğenmedim. Olmamış.
    25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
    23" Fiat 500e LaPrima
    23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
    Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

AliGizda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berq35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güldürdün kardeş
    Bu yoruma ben bu kadar sakin kalamazdım kardeşim tebrikler, arkadaş beğeni kasıyor sanırım.

Aracın gerçekten güzel ve orjinal, Morette farlar çok yakışmış cidden. Jantlarda ele ayağa düşmeden önce takılsa yorumlar çok güzel olacağı yönündeydi tahminim ama artık replikaları gırla olduğu için beğenilmemiş. Ben yinede jantların araca yakıştığını düşünüyorum.

Arka tampon sol köşede küçük bir açıklık var sanırım onu düzeltirsen duruşu tam zımba olur

Kazasız belasız sürüşler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AliGizda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu yoruma ben bu kadar sakin kalamazdım kardeşim tebrikler, arkadaş beğeni kasıyor sanırım.

Aracın gerçekten güzel ve orjinal, Morette farlar çok yakışmış cidden. Jantlarda ele ayağa düşmeden önce takılsa yorumlar çok güzel olacağı yönündeydi tahminim ama artık replikaları gırla olduğu için beğenilmemiş. Ben yinede jantların araca yakıştığını düşünüyorum.

Arka tampon sol köşede küçük bir açıklık var sanırım onu düzeltirsen duruşu tam zımba olur

oem ile replica jant arasında görünüm yönünden çok fark vardır.Berk in araçı oem olduğu için biraz da yalnış lastik seçiminden dolayı hoş durmamış.ama genede hondaci peugeot cu arkadaşlarımızın porsche zannederek taktığı replica jantlardan daha iyi durduğu kesin.

güle güle kullan kardeşim.
    Alıntı DENON Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dün akşamki yarıştan önce start verecek olan hatun dediki elimi bı yerıne götürüp : kazansanda kaybetsende bu senın ama kazanırsan hepsi senın , iliğimi guruttu gevurun gızı yarışı kazandıktan sonra

Diyadin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jantlar ve ön taraftaki moretta vs uygulamaları olmamış. Mk3 lerde mk1 ve 2ler gibi klasik olma yolunda. Ne kadar orjinal ve oem ürünleri varsa o kadar iyi duruyor.

Ayrıca senden yaşça büyük birine karşı daha saygılı olmanı tavsiye ederim karşındaki insan sen bisiklete binerken vti söküp roll yapıyordu

Madem bu kadar olumsuz yorum takıntın varsa foto falan koyma facebookta paylaş altına hayırlı cumalar yaz daha fazla beğenirler.

Ben taktığın jantları beğeniyordum replikası çıkana kadar. Şuan malesef kötü ve alışılmış duruyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O kişi adını bilmiyorum kusura bakmasın şimdiden. Yaşı bizden büyük olup bizim yaşımızda vti söküp roll e çıkıyor diye öyle bir lafta bulunma hakkına mı sahip ? Nası bi düşünce şekli ki bu yaptıysada yaptı bunu burda belirtince ne değişiyor. Yorum var yorum var. Ben Berk i savunmuyorum burda .kim olsa aynı şekilde konuşurum. vti söken adam tel maşa deme hakkına sahip heralde Berk. O lafı söylemek haksa verilen cevapta haktır. Kımse o lafa saygı beklemesin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oem jantları şahane yorumum vardı son takılan jantlar arabaya tel maşa etkisi yaratmış.
    Alıntı onurc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O kişi adını bilmiyorum kusura bakmasın şimdiden. Yaşı bizden büyük olup bizim yaşımızda vti söküp roll e çıkıyor diye öyle bir lafta bulunma hakkına mı sahip ? Nası bi düşünce şekli ki bu yaptıysada yaptı bunu burda belirtince ne değişiyor. Yorum var yorum var. Ben Berk i savunmuyorum burda .kim olsa aynı şekilde konuşurum. vti söken adam tel maşa deme hakkına sahip heralde Berk. O lafı söylemek haksa verilen cevapta haktır. Kımse o lafa saygı beklemesin.
    Bak adam oraya güzelce yazmış önceki haline olumlu yorum yaptım yazmış.

Vti söküyor yazmam espri ile karışık arabadan anlayan biri olduğunu vurgulamaktı.

Bir arabaya yorum yazmak başka birinin şahsına yorum yapmak başka. Sana kimse birinin şahsına olumsuz yorum yapma hakkı vermiyor arabalara istediğini yazabilirsin.

Hayırlı ramazanlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AliGizda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Teşekkür ederim kardeşim sagolasın

Alıntı Ramcho® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    oem ile replica jant arasında görünüm yönünden çok fark vardır.Berk in araçı oem olduğu için biraz da yalnış lastik seçiminden dolayı hoş durmamış.ama genede hondaci peugeot cu arkadaşlarımızın porsche zannederek taktığı replica jantlardan daha iyi durduğu kesin.

güle güle kullan kardeşim.
    Eyvallah abi teşekkrler

Tamam bro cvp vermeyecegim birdaha zaten boşver sende.
    Alıntı diyadin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Jantlar ve ön taraftaki moretta vs uygulamaları olmamış. Mk3 lerde mk1 ve 2ler gibi klasik olma yolunda. Ne kadar orjinal ve oem ürünleri varsa o kadar iyi duruyor.

Ayrıca senden yaşça büyük birine karşı daha saygılı olmanı tavsiye ederim karşındaki insan sen bisiklete binerken vti söküp roll yapıyordu

Madem bu kadar olumsuz yorum takıntın varsa foto falan koyma facebookta paylaş altına hayırlı cumalar yaz daha fazla beğenirler.

Ben taktığın jantları beğeniyordum replikası çıkana kadar. Şuan malesef kötü ve alışılmış duruyor
    Bak adam oraya güzelce yazmış önceki haline olumlu yorum yaptım yazmış.

Vti söküyor yazmam espri ile karışık arabadan anlayan biri olduğunu vurgulamaktı.

Bir arabaya yorum yazmak başka birinin şahsına yorum yapmak başka. Sana kimse birinin şahsına olumsuz yorum yapma hakkı vermiyor arabalara istediğini yazabilirsin.

Hayırlı ramazanlar
    TAMAM AVUKAT KARDEŞ SAGOLASIN ÖĞRETTİN BİZE DOGRU YOLU , HAYATI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rica ederim, bu arada avukat değilim İzmir'de kardeşimde yok. Hayırlı forumlar kazasız belasız cezasız.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

takılan moretta larda oem bir ürün zaten ? Berk in bisiklete bindiğini nerden çikardin ? Koray abin VTİ olduğu dönemlerde? berk biraz agresif bi yaklaşim yapmış o da farkında ama bu senin onu bu sekilde alaya almani destekleyemez. Kimsenin ne AVUKATIYIM ne de şakşakcısı. Yapılan modifikasyonlar yurtdişi ve yurtiçinde de bir sürü mk3 e yapılmış uygulamalardır. SADECE lastık seciminin kötü olmasından dolayı göze hoş gelmemektedir. Bir ürünün REPLİCA sı çıktı diye o üründen tekrar kullanılmayacaği anlamina da gelmez. Olumlu olumsuz yorumlara açik bir kişi zaten berk. Sorun yok konu normal akişina devam ederse boku çikmamiş olur.
    dün akşamki yarıştan önce start verecek olan hatun dediki elimi bı yerıne götürüp : kazansanda kaybetsende bu senın ama kazanırsan hepsi senın , iliğimi guruttu gevurun gızı yarışı kazandıktan sonra

Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    takılan moretta larda oem bir ürün zaten ? Berk in bisiklete bindiğini nerden çikardin ? Koray abin VTİ olduğu dönemlerde? berk biraz agresif bi yaklaşim yapmış o da farkında ama bu senin onu bu sekilde alaya almani destekleyemez. Kimsenin ne AVUKATIYIM ne de şakşakcısı. Yapılan modifikasyonlar yurtdişi ve yurtiçinde de bir sürü mk3 e yapılmış uygulamalardır. SADECE lastık seciminin kötü olmasından dolayı göze hoş gelmemektedir. Bir ürünün REPLİCA sı çıktı diye o üründen tekrar kullanılmayacaği anlamina da gelmez. Olumlu olumsuz yorumlara açik bir kişi zaten berk. Sorun yok konu normal akişina devam ederse boku çikmamiş olur.
    Benim konum araba jant yada aksesuar değil konu birinin şahsına yorum yapılması derdimi anlatabildim mi? Söz konusu yorum senin kişiliğine yapılsa yorumum yine aynı olurdu. Kimse kimsenin kişiliğine yorum yapmasın arabalar lego gibi zaten sorun yok

Kaldı ki burada yorum yapan insanlar hayatının belli bir dönemlerinde arabalara ciddi vakit ve maddiyat harcamış insanlar kötü yorum olunca neden bu kadar fevrileşiyoruz. Yazan arkadaş kusura bakma yazacağına yok avukat bilmem ne triplerine girdi.

Ben derdimi anlatamadım sanırım. Pes ediyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim konum araba jant yada aksesuar değil konu birinin şahsına yorum yapılması derdimi anlatabildim mi? Söz konusu yorum senin kişiliğine yapılsa yorumum yine aynı olurdu. Kimse kimsenin kişiliğine yorum yapmasın arabalar lego gibi zaten sorun yok

Kaldı ki burada yorum yapan insanlar hayatının belli bir dönemlerinde arabalara ciddi vakit ve maddiyat harcamış insanlar kötü yorum olunca neden bu kadar fevrileşiyoruz. Yazan arkadaş kusura bakma yazacağına yok avukat bilmem ne triplerine girdi.

Ben derdimi anlatamadım sanırım. Pes ediyorum
    arkadaşim dostum ben mk3 e şu anda 30.000 tl harcıyorum. kimde ne olduğunu kimin vakit ve nakit harcadiğini forum ortamindan çözemezsin.Daha fazla konuyu miç etmeye gerek yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşim dostum ben mk3 e şu anda 30.000 tl harcıyorum. kimde ne olduğunu kimin vakit ve nakit harcadiğini forum ortamindan çözemezsin.Daha fazla konuyu miç etmeye gerek yok.
    Beni arabana kaç para harcadığın ilgilendirmiyor. İnsanları forum ortamından çözmüyorum merak etme mesai bitene kadar vakit öldürüyorum
    Biri birinin arabasına olumsuz yorum yaptı diye oda onun şahsına olumsuz yorum yapacak diye bir hak yok demek istediğim buydu. ANLATAMADIM PES EDİYORUM.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Almanlar ne mal yapmış arkadaş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Almanlar ne mal yapmış arkadaş
    hahaah alman yapıyo biz konusuyoz be

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)