Maşallah. Hayırlı olsun.
ÖTeşekkür ederim saolun
Teşekkür ederim saolun
Teşekkür ederim saolun
Teşekkürler öneriniz için çok kez düşündüm öyle yapmayı ama böyle sinirli serseri gibi duruyor daha çok hoşuma gidiyor.
Aynen Tayfun abim genellikle orda yatıyor saolasın
Teşekkür ederim saolun![]()
I love my Honda
Maşallah çok güzel duruyor ama arka taraf çok boş gözüküyor orj yazılarını yapıştırsan boş gözükmez Allah kaza bela vermesin
Maşallah kardeşim kazasız belasız bin inşallah.Hep görüyorum özkanlarda halı sahanın karşı sırasında park halinde rpf'leri her gördüğümde ne yakışmış lan diyerek geçiyorum![]()
Bi ek4 vti sahibi olarak masAllah araca....rpf01 nokta atisi olmus ayni zevke sahip oldugumuza sevindim kazasiz belasiz insAllah
34 KPT 60 e93 M3
34 KPT 20 Ek4 Vtec VTI (track only)
Passed = KPT 01 Ek4 Vtec VTI / KPT 51 Ap2 s2000 / KPT 60 Ap2 s2000
XTeşekkürler orjinal yazı aklıma gelmemişti bana böylede güzel geliyor ama düşünücem teşekkürler öneriniz için
teşekkürler saolun, ben her sabah işe giderken karşısına geçip dakikalarca seyredip öyle işe gidiyorum
Teşekkürler Murat abi saolasın, zevklerimiz gerçekten aynı senin aracına baktığımda ekstralarına içim cızz ediyoMaşAllah'ı var aracının
![]()
I love my Honda
Maşallah kazasız belasız çok güzel duruyor.
BMW E90 320d LCI
MaşAllah Alpcim füme hb vti çok güzel oluyor herkesin dediği gibi kazasız belasız olsun yakından bildiğim bir araç zatenYakından daha güzel..
ALLAH VAR GAM YOK..
Maşallah çok özen ve titizlikle bakılmış allah kaza bela vermesin![]()
Seninki resmen sevda olmuş. Hususi araç için beklemek falan. Değerini bilecek birisi olduğunun göstergesi zaten.
Hayırlı olsun; kazasız belasız binmek nasip olsun.
Teşekkür ederim sağolun
Teşekkür ederim sağolun
Farkındayım Orhan abi sağolasın teşekkür ederim
Sağol Can abim Allah razı olsun teşekkür ederim
Teşekkürler sağolun
Teşekkürler sağolun
Teşekkür ederim sağolun evladım gibi benim gözümde![]()
I love my Honda
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)