Kazasız belasız maşallah..
Maşallah kendine geliyor araç. Farlarla da ilgilen. Aşama aşama foto atmanı bekliyoruz Allah kazasız belasız binmek nasip etsin inşaallah![]()
35 NFR 34 Seat Leon FR 1,4 TSI
42 HJ 932 Honda Civic 1,6 I-VTEC
42 FR 957 Seat Leon FR 1,4 TSI
42 FN 709 Honda Civic 1,6 IES
42 DSH 05 Honda Civic 1,6 IES
Benim bi arkadaşımda da var bunu siyahı ve çok uraştılar motoru ile o yanılmıyorsam 9k ya aldı 5 te motoruna harcadı ama opel servisinde yaptırdılar herşeyini o yüzden 5 yani yoksa normal ustata tutmaz o kadar ama normal ustanında güvenilirliği yok şimdi allah nasip kısmet ederse ben çarpıcam ondan aracı bakalım bende teneke üzerine krom yuvarlak sadece bijonları örtücek bi kapak düşünüyorum.Ayriyettn dip basık ve far içlerini siyah folyo yada xenon a dönüştürmeyi planlıyorum.
o hiç bakmıyor araca ölü gibi biniyor benide üzyor bu tabi ama araç çok temizSizinkinede maşallah taş değmez tekerinize inşallah
![]()
Şimdi buna bi tr siz app plaka
kemerler mavi
yanlız filtre cok kısa kalmıs bence
araba zımba ok yapıp gercez bunu zbaaaam![]()
Maşallah Corsa B GSI çok ayrıdır bendeKazasız belasız kullan.
Kara jantı neden bu kadar seviyorsunuz ya gül gibi oem jantların var bence onları kullanmalısın
Yine şahsi fikrim arabanın önüyle arkası orantısız geldi gözüme, arkadan biraz daha basıp ya da önden yükseltmelisin
Son olarak da motor içine temizleyip (toz toprak, yağ kaçakları vs.) Filtre borusunu uzatıp etrafında kendin ısı kalkanı tarzı bir şey yapabilirsin.
bende farlara takıldım sarı gibi duruyor. arka opel armasının olduğu parçada grileşmiş galiba. Araba bu kadar temiz olunca bunlar gözüme takıldı. Maşallah vallaha, motor içide aynı benim gibi leş, hiç sevmem temizlemeyi.
Devamını bekliyorum konuyu takipteyim, ama arka çok yüksek kalmış bir el atılmalı.
TR - B13
Hocam lip ve jant konusunda size katılmıyorum,Astra H lip hiç de fena değilmiş,ayrıca oem jantlar griye boyanınca ateş eder bence. Ha bi de arka çok yüksek duruyor. Tabi bunlar benim fikirlerimAraç gerçekten çok temiz,kazasız belasız
![]()
odtü
twitter&instagram=cankibarr_
maşallah kazasız belasız
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
Benim gözüme, gsi tamponu olmayan gsi lar corsa gls gibi gelir herzaman. Bu araca yapılacak ilk iş 94 body kit i olmalıydı. O tampon ve marşpiyeller olmadan asla bakışları düzelmez bu araçların malesef. Bence 94 body kit arayın.. ondan sonra başka birşey yapmanıza gerek yok dışına zaten. Ön Lip vs bu aracı piyasa aracı yapmaktan öteye gidemez. Hatta lip in kenarına jdm yazısı yazan onlarca corsa dolu piyasa.. Araç güzel ve temiz. Maşşallah.
*On3r*
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)