User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
20 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: 2014 Fluence

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

2014 Fluence

Öncelikle selamlar kendime ait olmasada kredısını benim odediğim ilk arabam diyebilirim bundan önceki megane 1 den kat kat kaliteli olsada onun kadar rahat bi araç değil 6 aydır bizde ama fırsat bulup konu açamadım araç 1,6 dci 130 hplik motora sahip şuanda sadece app mevcut

Yapmayı planladıklarım
    - yazılım
    - kat iptali & egr iptali
    - intercooler
    - düz boru
    - frende iyileştirmeler
    - cam filmi
    - iyi bi coilover veya air suspansiyon
    - ışıklandırmada kaliteleştirmeler (ayna latı led plakalık vs..)
    - kaliteli bir ses sistemi başı ağırtmayan ama sesi bası tizi net alabilceğim bişeyler ki bu konuda yardımlarınıza ihtiyacım var
    - son olarak 18 inç jant lastik
    listem çok uzun kredimmde 3 sene o sureçte hepsini yapıp güzel birşey ortaya çıkarmak istiyorum bu arada tüm önerilerinize açığım
    Fotoğraflar kalitesi çok iyi değil ve kardan sonra çekildi en pis hali havalarin iyileşmesiyle yeni fotoğraf atarım bu arada araç kestane kahvesi rengine sahiptir

Başınızı ağırttım kusura bakmayın

ÜSTÜNERC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle hayırlı olsun kazasız belasız surusler dılerım.130 hp güzel bir değer ne yavaş ne hızlı orta ayarda bir güç.Bence performans işlemlerini en sona sakla.Öncelikle dış kozmetiğini kendi zevkıne göre tasarla araçtan sıkılmaya başladığın zamanda yazılım vs gibi şeyler yaptırırsın.

AliGizda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Babamın bitmeyen aşkıdır Fluence Tamı tamına 5 adet Fluence değiştirdik Bu renge yakın bir renk Megane' larda kullanmışlardı ve sonrasında makyajsız kasada kullanmadılar, gerçekten çok tatlı bir rengi var. 1.6 130 bg olanları gerçekten çok merak etmişimdir, gidiş ve yakıtı nasıl? Umarım aklınızdakileri en kısa sürede yaparsınız. Ben olsam Coil veya air' e girmez 5 cm marka bir spor yay takıp ön cam dahil filmi çekip ağır abi modunda gezerim. Kazasız belasız sürüşler dilerim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    büyük geniş ekonomik daha ne olsun maşallah kullanmak isteyipte almadığım ve elimin almaya gitmediği ender arabalardan biri
    YamahA Xmax 250 ABS

bulenthaliloglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizde de mevcut bence ilk yapacağın yazılım ve yay olsun yol tutuşu ve gidişi çook değişiyor....
    nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşAllah bi yıkasanız iyi olcakmış

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ÜSTÜNERC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle hayırlı olsun kazasız belasız surusler dılerım.130 hp güzel bir değer ne yavaş ne hızlı orta ayarda bir güç.Bence performans işlemlerini en sona sakla.Öncelikle dış kozmetiğini kendi zevkıne göre tasarla araçtan sıkılmaya başladığın zamanda yazılım vs gibi şeyler yaptırırsın.
    Benimde tek önceliğim dış kozmetik daha sonra motor içine giricem ama yazılım daha önce olabilir biraz haraketlilikten zarar gelmez bence
    Alıntı AliGizda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Babamın bitmeyen aşkıdır Fluence Tamı tamına 5 adet Fluence değiştirdik Bu renge yakın bir renk Megane' larda kullanmışlardı ve sonrasında makyajsız kasada kullanmadılar, gerçekten çok tatlı bir rengi var. 1.6 130 bg olanları gerçekten çok merak etmişimdir, gidiş ve yakıtı nasıl? Umarım aklınızdakileri en kısa sürede yaparsınız. Ben olsam Coil veya air' e girmez 5 cm marka bir spor yay takıp ön cam dahil filmi çekip ağır abi modunda gezerim. Kazasız belasız sürüşler dilerim.
    gidişi ilk vites dışında gayet iyi çoğu insanın şaşkınlıkla bakıp yol vermişliği var ama 210 dan sonra allaha emanet yol tutuşu sıfırlanıyo desem yalan olmaz yakıtı 6.6 ile 7.7 ile değişiyo aldığımda 24.716 kmydi 34.718 kmde şuanda uzun yol olark sadece yazın selimpaşa yeşilköy tahmini 58 km yol yaptı bir defa hiç durmadan hız sabiliyince 5.vites 85 km hız ile toplamda 2.8 litre mazot yakmışlığım var ama memleket katamonu ve yolları çok aşırı bozuk asvalt değilde taş yol o yuzden yay yerine coil veya air düşünüyorum
    Alıntı MDeniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    büyük geniş ekonomik daha ne olsun maşallah kullanmak isteyipte almadığım ve elimin almaya gitmediği ender arabalardan biri
    ciddi derece geniş ve büyük hatta bagajina 160 boylarında iki kişi rahat bi şekilde sığıyo (iddaa uzerine denenmiş 5km yol gidilmiştir )
    Alıntı bulenthaliloglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizde de mevcut bence ilk yapacağın yazılım ve yay olsun yol tutuşu ve gidişi çook değişiyor....
    yazılım 3. veya 4. sırada ama cam filmini bu hafta halletmeye çalışcam ön cam için sizce numara olarak ne olmalıdır
    Alıntı surungen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşAllah bi yıkasanız iyi olcakmış
    ya bianlık çeikm oldu temiz fotograflarıda var elbet onlarıda yarına atarım ama açıkcası %60 pis dolaştığı doğrudur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iyi dilekleriniz için çok teeşekkürler

aşağıdaki kadjar jantını düşünüyorum ama 19 inç çokmu büyük gelir birde jantı nerden bulabilirim 10 adet servise sordum satışı yok dediler

not: edit geri gelsin

Rec.O - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Masallah kendi aracın gibisi yoktur, bu janttan vazgecmelisin daha güzel ve farklı bi jant daha iyi olır bence..ve 19 konforunu kat kat azaltacak bilgi olsun..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Rec.O Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Masallah kendi aracın gibisi yoktur, bu janttan vazgecmelisin daha güzel ve farklı bi jant daha iyi olır bence..ve 19 konforunu kat kat azaltacak bilgi olsun..
    Çok teşekkürler evet jant baya konforsuz olacak ama oem+ tarzında bir şeyler yapmak istiyorum ve üstündeki jantlar gerçekten çok küçük kalıyo alternatifler çok tabi ama o zamanki durumuma bağlı artık

220T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Forumdan başka bir Fluence.Jantları belki beğenirsiniz.Güle güle kullanın.
    http://www.techturkey.com/forum/otom...ence-rs-9.html
    Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 220T Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Forumdan başka bir Fluence.Jantları belki beğenirsiniz.Güle güle kullanın.
    http://www.techturkey.com/forum/otom...ence-rs-9.html
    iyi dilekleriniz için çok teşekkürler fluenci biliyorum tabi ama inanın bana kaba geliyo o jantlar daha orjinal bi jant arıyorum açıkcaası

ahmetmalcok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah kazasız belasız. Bence jant bir denenmeli belli bir süre sonra belki sahibine düşer ancak satışını olmadığın anlayamadım. Kolay gelsin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmetmalcok Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah kazasız belasız. Bence jant bir denenmeli belli bir süre sonra belki sahibine düşer ancak satışını olmadığın anlayamadım. Kolay gelsin.
    iyi dilekleriniz için teşekkürler jantın o bayilerinde satışı olmadığı soylediler başka bayiye bakmamı söylediler ama zor olacak sanırım

ahmetakbayir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizde de var 2 yıldır kullanıyoruz hiç ısınamadım arabaya sevemedim bir türlü

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmetakbayir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizde de var 2 yıldır kullanıyoruz hiç ısınamadım arabaya sevemedim bir türlü
    biraz garip araba alışması zor kör noktası bol bi araba ama o kadarda kötu değil ya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlı olsun maşallah güzel duruyor planladıklarını gerçekleştirince daha da zevkli hale gelecektir
    BMW E90 320d LCI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tlgylmz106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun maşallah güzel duruyor planladıklarını gerçekleştirince daha da zevkli hale gelecektir
    iyi dileklerin için çok teşekkürler inşallah olacak

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Renk seçimi çok iyi olmuş makyajlı Fluence ların tipi daha güzel. Arka stopları led olan var sanırım birde. O stoplar da şık .Güle güle kullan

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)