Herkese merhaba,
Aracımı alalı 1 sene oldu ve konu açmak bugüneymiş.
Aracı ilk aldığımda inanılmaz çirkin J's Racing replika tampon vardı ve tabiki bir çok dokunuşa ihtiyacı vardı. Bende bunları yavaş yavaş bütçem doğrultusunda gerçekleştirmeye karar verdim.
Aracı ilk aldığım gün:
Tamponun ağzı bi tarafa burnu bi tarafa bakıyordu gördüğünüz gibi
Aracı aldığımda 107 bin Mildeydi. Yaklaşık 9 bin dolar gibi bir para ödedim.
Yine dediğim gibi aracı aldığımda hava yaklaşık -20 dereceydi hemen daha sonra zaten kar yağmaya başladı yaklaşık 200km yolu karda kabak lastiklerle gelmek çok eğlenceli oldu.
Karlar erimeye başlaması neredeyse Nisan'ı buldu. Bu sırada diğer arabamı kullanıyordum. 2013 Civic SI. Neyse karların erimesiyle ve Fast7 'ın gelmesiyle bir buluşma hazırlayalım dedik hem film izleyip hemde araba kültürümüzü arttıralım. Şansıma bir başka S2000le o buluşmada tanıştım.
O zaman ki araç koleksiyonum
Nisan olmasına rağmen halen karları görebilirsiniz
Sonunda karlar eridi ve adam gibi bir bakım yapma zamanı gelmişti. Arkadaşım sağolsun kırmadı evinin garajını bana açtı.
Bu sırada artık bişeyler ekleme zamanı gelmişti. ASM Duckbill güzel bir ek oldu.
Buda yine şansımıza denk gelmiş bir fotoğraf çekimi oldu. Bu sırada Miata'yı burda yakın arkadaşıma verdim kullanması için. Sarı Elise arkadaşımın eşinin ve kırmızı Evora ise kendisinin.
Mayısda güzel bir gün batımı fotoğrafı.
Eşimin bana kıyak geçerek arabama yaptığı detailing sonrası boncuklanma.(Evet kendi elleriyle yaptı)
Birde yandan fotoğrafımız olsun.
Ilk pist deneyimimize giderken
Buda pistte.
Bu fotoğrafı çekmeden olmazdı yeni Corvette C7 Z06
Yeni Plaka siparişi zamanı. Ilk başta plakam Hassktr olcaktı ama polis amcalar nedemek diye sordu türkçe bye bye dedim inanmadılar. Ayrıca içinde ASS geçior diye kabul etmediler bunda anlaştık
Bonus Civic SI.
Ön tampondan gerçekten sıkılmıştım sonunda AP2 ön tamponuna geçtim. Arabanın feleği değişti.
https://www.facebook.com/mbayazitogl...3670191635309/
https://www.facebook.com/mbayazitogl...3670191635309/
Bilmiyorum bu video çalışacak mı bu şekilde ama Tsudo N1 diye çok gürültülü ultra drone lu egzozsum vardı. Onuda sonunda Invidia Q300 Dual'e çevirdim. Onada pişman oldum geçti sanırım bir sonraki T1R Sparrow olacak.
Instagramda paylaştığım fotoğraflardan bir derleme.
Ve yine kar geldi
Şimdilik arabamda Toda Header, Top Fuel Intake, Invidia Q300 egzos, ve 122 bin mil var.
Ayrıca Mugen kanadım, ve CR lip'im kargoda. Ayrıca J's Racing kaputum, Energy Bushinglerim, HKS Coiloverlarım takılmayı bekliyorlar.