Maasallah kazasız belasız kullanın Hyundai Cag atladı gerçekten. Sizin arabanın büyük büyük abisi 2015 model İ30 Elite Kullanıyorum Aşırı derecede memnunum asırı keyifli![]()
Maasallah kazasız belasız kullanın Hyundai Cag atladı gerçekten. Sizin arabanın büyük büyük abisi 2015 model İ30 Elite Kullanıyorum Aşırı derecede memnunum asırı keyifli![]()
Hayırlı olsun, güle güle kullan. Ortalama tüketimin ne durumda ?
P.S : Kapı çerçevelerini siyah folyo ile kaplatmanı tavsiye ederim![]()
basılsa mermi gibi duracak gibi duruyor hatları![]()
Kazasız belasız keyifli sürüşler, hayırlı olsun![]()
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
Fabrika verisi 8 Lt/100 km. Kullanıcı değerlerini bilemiyorum. =)
Denemek lazım, zorluk çekeceğini düşünmüyorum.![]()
Eğer şartlar el verirse sonraki aracımı compact bi araç düşünüyorum. i30, cee'd seçeneklerin arasında. Özellikle Dct şanzımanın bir süre daha kullanıcı yorumlarını merak ediyorum.(otomatik canmış istanbul için gerçekten, manuelle vites atmaya erinen birisi değilim ama malesef bunaltıyor artık)
Kapı çerçeve ve kapı altındaki parçalar için öyle bir planımız var. Havaların düzelmesini bekliyorum. Henüz 65 km'de anlık olarak şehiriçi 7-11 arası gidip geliyor. Tam uzun süreli ortalama alamadığım için yanlış olur. Uzun yolda düzde 85 KM/h 3.3-4 arası değerleri gördüm. 3-4 bin sonra sanırım hiç kendini sattırmayacak, lpg düşündürmeyecek değerlere ulaşabiliriz. =)
Günlük kullanılan otomobiller, ne kadar basınca güzel dursa da, kullanırken beni rahatsız ediyor. Bir de pederin aracına taktığım aftermarkt bir yay'ın kırılması vakasına denk geldim. O gün bugündür yürürün oem kalması taraftarıyım. Bir de sanırım kıyamam, sıfır km araba çıkarıp gidip air için yürüründe fazla değişiklik yaptıran insanları görünce hep hayret etmişimdir. =)
Instagram: mutusgarage
Benim aracımda 7 İleri DCT Vitesli Sehiriçi suan 7.3 gibi bi degerde 2.800 KM'de aracım. Uzun yolda dahada dusecektir.Kesinlikle tavsiye ederim vites gecisleri harika. 136 PS 300 Tork fakat araba 1.450 Kilo oldugundan maalesef o gücü pek hissettirmiyor Tabi hissettirmemesinin nedeni Kasa Ağırlığı, Aracın orjinal 17 Jant 225 45 17 Lastikli olması ve En Önemlisi Otomatik vites olması. Fakat bu sorunun tek cozumude Chip yazılımı ben en kısa zamanda DR. Ecuda yazılım yaptıracagım 175 PS 370 Tork gibi bi deger alınıyormus
![]()
masallah kazasız belasız ıyı gunlerde kullan parasına gore cok guzel araba
Gülümsemesini Bilmeyen Tükkan Açmasın
KARS Atasözü..
Güzel değerler, fakat ben yazılım sonrası garanti dışı kalan araçları görünce yazılım vs. gibi teknik değişikliklere gitmezdim sanırım. =)
İyi dilekleriniz için teşekkürler. Gönül isterdiki bu paraya dolu bi b segmenti alalım ama malesef emlak piyasası gibi sıfır aaba piyasası da çıldırdı.
İyi günlerde binin![]()
Murat ilk yapacakların APP cam cıtalarını siyah kaplama ve ayna kapı kolu gövde rengi boyama olsun.
Daha sonra gündüz farlı sis ve çelik jantla elite görünümü yakalarsın![]()
Aynen ben de bu aralar beyazına çok denk geliyorum. Bizim insanımızın std araç renkleri. 2.elde de kırmızısına bakmıştım. Sıfır da baktığım bayide tesadüfen kırmızısı denk geldi, yoksa ben de başka renklerini alabilirdim. Çok ilginç renkler mevcut.
App elimin altında ulaşmam kolay biliyosun. =) Ama orjinal saçları boyayıp az daha kalınlaştırmayı düşünüyorum. Ma lum cam filmi var, ablam da kullanacak durdururlarsa eğer takabilecekleri kusur sayısı azalsın diye. =) Kapı kolları vs düşünüyorum ama kırmızıya siyah güzel kombinasyon geliyor gözüme. Bi bel altındaki cıtayı parlak bir renge döndürebilirim. Jant zaten aklımda. Uyguna düşmesini bekliyorum sadece. =)
Arabayı Kagıthane Elmas oto'dan aldım ordaki servis danısmanı dayıya söyledim yazılım yapacam bu arabaya diyorki gerek yokki araba zaten gidiyor diyorGarantisel durum ne olur diye sormustum laf olsun diye anlasılmıyor o dedi bana
Sadece Güncelleme yapılcagı zaman yazılım oldugunu soyle dedi
Bu arada bu araca Far sis xenon, App , Jant, Aynalar mat Siyah sanırım onları Parlak siyah folyo ile kaplama, Cam cıtaları kesinlikle nikelaj, bide Camlara film araba cicek maasallah![]()
Bu arabanın 1.1 dizeli gelirse konti garanti alacam...
ŞEhiriçi arabası ve de ben görsel olarak arabaya çok fazla işleme karşıyım. Camlarım zaten filmli. Plakacı arkadaşıma gittim bugün arkaya pleksi ve plaka fontlarını kalınlaştırdık. Böyle yeterli görsel olarak şimdilik. 2-3 daha verip elite alınabilir. Yazdıklarının hepsi onda mevcut. =) Jant gövde rengi kollar led sis vs.
1.1 dizeli gelse çok satar zaten. Fullemiştim 200 km oldu hala yarı depoya yaklaşmadı. 1.0 benzinli oto daha 250 km deyken yakıtı böyleyse sanırım 1.1 dizeli 10 numara yakıt ekonomisi yapar.
Sağolasın. Bu aralar pis gezdiğimizden hiç fotolamıyorum =) Bir kaçtane yıkadıktan sonra fotom mevcut onları paylaşayım. Bir de bugün işimle alaklı bir pleksi yaptık arkadaşımla onun fotosunu koyayım =)
![]()
renk çok hoş. hayırlı olsun. bende düşünüyorum 1.0 otm. sonradan lpg taktırır binerim diye.
120-140 gibi hızlarda stabilitesi nasıl? direksiyon sertleşiyormu?
110dan yukarıya çıkmadım henüz. Fakat izlediğim videolarda sertleştiğini duydum. En yakın zamanda çevreyoluna çıkarsam denerim sizin için.
https://www.youtube.com/watch?v=XltP9XHRliA
7den sonra bahsediyorlar.
Memnun olurum. Uzun süre dizel getz kullandım tek eksiği yoltutuşun güven vermemesiydi. O yüzden merak ediyorum aslında.
Zaten i10'u ilk aklıma düşüren otopark testi oldu![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)