Boyası bozulmadıysa, boyasız onarımda yapılabilir...
Boyası bozulmadıysa, boyasız onarımda yapılabilir...
küçükken farlarına biterdim bu arabanın ya)) Hatta teyzemlerde vardı farının biri acılmıyordu biri tampoun için biride dışarıyı aydınlatıyordu Maşallah araç tertemiz aynı temizlikte bakarsınız inşallah Allah kaza bela vermesin
![]()
teneke jantın varsa zımparalayıp boya ama şu jantları çıkar dostum . inan hiç yakıştıramadım şu güzelliğe
gerisi zaten harika , tekrar maşallah.
Boya kodu nedir acaba ?
Maşallah.Allah kaza bela vermesin
Maşallah çok sevdiğim bir araç. Hala içimde uktedir, çocukken hep isterdim ailede olsun diye.
Sadece güzel bir jantla nokta olur.
Bu arada arkadaşımın ailesinde de vardı eğer satmadılarsa. Ankarada ikamet ettiğin için söylüyorum, nezih bir semtte olmalarına rağmen sürekli çalmaya çalışırlardı o aracı. Parçası zor bulunduğundan sanırım. Gözünün önünden ayırma, direksiyon kilidi falan uygula.
18.5 çok ama çok yüksek bir fiyat normal şartlarda... Alan kişi ciddi hastası olmalı. Böyle değer verenlerin olması güzel. Hayırlı olsun
Biraz saygı... Dünya herkesin...
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston
Abi çok bencil konuşmayım ama aracım cidden TR'de tekti. Daha iyisini onlarca Mazda grubuna üyeyim hiç birinde görmedim. 91'lerde var temizi ama 94'te en temizi buydu. Alan arkadaşın çocukluk hayaliymiş. 18 gerekenden çok ama iyi bir fiyata gitti. Herkese çok teşekkürler.
Maşallah hocam eskiden çok heveslenirdik çocukkenkazasız güzel günlerde binmeniz dileğiyle
saygılar
Punto Evo Mjet - ANKARA (Sold)
Bravo 1.6 120Hp Sport Style Dua.(Sold)
Passat Variant 16 1.6 TDI DSG Highline(Sold)
Passat Variant 2024 1.5 eTsi Elegance
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)