Maşallah kazasız belasız
Trafikte denk gelirsek önünüzü keserim![]()
maşallah göz kamaştırıcı hayranlıkla baktım resimlere![]()
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Maşallah araca,jant seçimi yerinde olmuş.Lincancaburlar yakışıyor bu araçlara.Bende 307 de kullandım biraz ağırdı replikaları ama görsellik yönünden katlanıyorduk.
masallah çiçek gibi olmuş aracınızsiyah rengin hakkını detailing ürünleriyle veriyorsunuz.Kazasız belasız.Ön camada bi ufak film olsa harika durur.
1. Güle güle kullanın, Maşaallah.
2. Aracınızın tertemiz, pasparlak.
3. Kullandığınız Meguars'ın şampuanı bende de var ama kir çıkarmada çok etkili değil. Hızlı cilası ve cila pedi, mikrofiber bezindeki başarılı sonucu şampuanından alamadım. Sizin memnuniyetiniz nedir?
4. Arabanız güzel, temiz, parlak ama plakanın ait olduğu şehir hepsinden de güzel. Akçaabat köftesiydi, Be... Helvacı'sıydı, K.... Pilavı'ydı(reklam olmasın), Sürmene pidesiydi, dipgaz gidebileceğiniz deniz manzaralı çevre yoluydu mükemmel bir şehir.![]()
Yaşam hakikaten enteresan, bir bakıyorsun İskandinav ülkesindeki nehir yüzlü çocuksun, bir bakıyorsun senfoni orkestrasında orta ölçekli kemancı.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)