Tekrar hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız. Doğru seçim oldu senin için ne alırsan al brerayı isteyecektin![]()
Tekrar hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız. Doğru seçim oldu senin için ne alırsan al brerayı isteyecektin![]()
159'unuz da güzeldi, bu da öyle. Hayırlı olsun.
Bu arada otopark fotolarında sadece Corolla'nın yeri değişmemiş köşedeki..![]()
- Hayırlı olsun. İtalyanlar ayrı bir tutku gerçekten. Kazasız belasız inşaAllah...
Honda Owners Never Drive Another
Abi hayırlı olsun159'dan sonra bir çok şey oldu senin için ama tecrübe edilmesi gerekiyormuş demek lazım.
Insignia'nın da kötü bir araba olmadığını hatta konfor ve sorunsuzluk adına gerçekten başarılı bir araç olduğunu söylesen ve kabul etsen de oturmayan bir şeyler elbet vardı. Rcz ve scirocco ise senin aracın değil. Güzel seçim, hayırlı olsun kazasız belasız bin.
Her ne kadar yaş-vergi-yakıt kritelerinden kalsa da aslında herkesin sana söylemek istediği ve yakışacak araç buydu. Turnayı gözünden vurdun, takip ediyoruz![]()
Ben otomobil alırken hep zevk için aldım. Bir arkadaşım bile mantıklı olduğumu düşünmedi. Tek kapı araçlar aldım hep sportif olsun ruhu olsun istedim. Yaktığı yakıt vergisi parçası hiç umurumda olmadıOpel astra 1.6 ya tam 2 ay dayanabildim
Sonra Alfa romeo 156 alarak bu ruhsuz hayatıma bir son vermiştim . Askere gideceğim için sattım. Şimdilerde 159 bakıyorum
Sizi çok iyi anlıyorum. Dünyaya kaç defa geliyoruz ki
güle güle kazasız belasız mutlu mutlu keyifle binin
![]()
a3 mk1 /Golf 7 tdİ/Alfa Romeo 156/Astra t gtc /Volvo s40 t4 se / Megane Coupe
Seat altea xl / Ford focus
güle güle kullanın jantlar acayip şık yapmış arabayı
haftasonu akşam çiftehavuzlar-selamiçeşme civarında iki sefer baya temiz bi brera gördüm belki sizdiniz. jantlar böyle miydi hatırlamıyorum ama![]()
geliştirmeye devam ediyorum , aldığım günden beri gözümü tırmalayan sol havalandırmanın diş atlamış görüntüsü ve yıpranmış plastikleri gözümü tırmalıyordu.
dün söktüm, boyadım ve dişlerini tek tek yerine oturttum..sıfır hale geldi ve sorunsuz çalışıyor.
![]()
Allah kaza bela vermesin maşallahı var aracın
bu aracın 3.2 versiyonu için bütün sınırlarımı zorluyorum Allah nasip eder inşallah.
Çok güzel duruyor, farklı ve özel bir araç. Maşallah kazasız belasız kullanman dileğiyle abi.
BMW E90 320d LCI
Kazasız belasız sürüşler , Araç harika görünüyor )) , Bu modelin otomatik şanzımanları nasıldır - ve bu araçlar ne kadar güçlendirilebiliyor ? Planınız var mı bu konuda ?
keyfimiz paşada yok halimiz itten beter
merhaba,
bu araçlarda otomatik şanzıman selespeed olarak var, daha önce selespeed brera/spider kullanmadım ancak 156 kullandım, kullanım şekline alıştıktan sonra çok keyifli bir şanzımandır, vites geçişlerinde kendisi ara gaz verir
güçlendirmeyi hiç düşünmedim zira hızla hiç işim yok. istanbul trafiğinde, özellikle oturduğum yerde ve kullandığım güzergahlarda henüz 110km üzerine çıkabilmiş değilim o kadar söyleyeyim..500 hp de olsa benim için bir manası yok. autodeltanın hava filtresi kitleri vb. ile +8hp 'ler mümkün ama o paraları o düşük güçler için vereceğime , 4 amortisörü yenileme düşüncesine girdiğim an coilover alırım.
Maşallah Hocam. Allah kaza bela vermesin. Güzel günlerde kullanın.
Saygılar
Punto Evo Mjet - ANKARA (Sold)
Bravo 1.6 120Hp Sport Style Dua.(Sold)
Passat Variant 16 1.6 TDI DSG Highline(Sold)
Passat Variant 2024 1.5 eTsi Elegance
değişikliklere devam ediyorum;
arka görüş açısı kısıtlı olduğu için, led ampul'e geçtim;
ardından app plaka işini sağolsun appplakapleksi serkan halletti;
haftasonunda da boyayı biraz daha canlandırmak adına, autoglym srp (eski formül) ile geçtim;
çamurluklardaki mavi renkteki design giugiaro logolarını söküp custom italya bayrağı üzerine alfa romeo el yazısı olan logoları taktım;
yaza kadar jantlar mutlaka gunmetal'e boyanıp, kaliperler de mutlaka sarı olacak , başka renk alternatifi düşünmüyorum ( 159'da da uzun süre o şekilde kullanmıştım en sevdiğim kombinasyonu olmuştu.)
jantı o.z. ile değiştirmeyi vs. düşünmüyorum, kısmet olursa, kurlar biraz düşebilirse kışa doğru ya da önümüzdeki sene bu zamanlarda coilover planım var.
Orijinal jantları çook güzel bence, ince kollu OZ ler çok cılız görünmüş. Zevk sizin tabi ki
Edit: düşünmüyorum demişsiniz zaten ya![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)