ti jantlar gerçekten çok değerlidir.
Hatırlarsın satılıklarda 1,5 sene kadar önce Antalyada bir 159 vardı Füme renkli yanlışım olmasın. Sahibi ile ufak bi pazarlık etmiştim 159 zaten istiyordum ama benim açımdan tüm ilanların önüne geçen özelliği 19 ti jantlarıydıAntalya git al gel üşendim sıcak param cebimde kalsın dedim gitmedim almaya. Peşine evlendim gitti 159 parası
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
cumartesi sabahtan hızlı bir sanayi ziyareti yaptım yine.
orta susturucuyu söktürdüm ve egzos ayarımı yaptırdım, sağ egzos 2 parmak aşağıda duruyordu sol egzosa göre ve gözümü inanılmaz tırmalıyordu. şimdi tam simetrik oldu. egzos sesinde ise neredeyse hiç fark olmadı, üst devirlerde ince bir zırıltı geldi o kadar, yakıt çok değişirse geri bile taktırabilirim.
ardından arkadaşım ile bizim otoparkta , çok yetersiz olan tavan aydınlatmasını 4300k ledler ile değiştirdik, ardından ayak aydınlatması için kablolama yapıp ayaklara da 3'lü 4300k ledler koyduk.. gece yandığında ise istediğimden çok çok daha fazla bir ışık elde ettiğimi gördüğüm için, bir kaç ledin üstünü siyah folyo ile kapatacağım .
![]()
Bizim motorların aynı yapıda olmasından ötürü merak ediyorum orta susturucu iptali performans ve devirlenmede fark yarattımı? Ben üzerindeki katı iptal etmeyi düşünüyorum sadece.
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
2.çıkışı son susturucudan öncemi yoksa sonramı bağlamıştı dinlediğin? Çünkü susturucu sonrası boru çekip aldıysa mantık olarak sesin fark etmemesi lazım?
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
E hadi o zaman buradan da kazasız belasız hayırlı sürüşler dilerim kardeşim
Maaşallahh
Breralara bayiliyorum. Herkesin Alfa alınmaz desede içten içe hayran olduğu tek araba bence. Aracınızda efsane güzel duruyo. Jant kombinasyonuna bayıldım asla degismezdim jantları alfalarda bile ilk kez sizin aracınızda gördüm. Allah kaza bela vermesin
Only Flying is Better AKÇAY
Stance Works
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)