kanka maşallah getir de birşey deniyecem![]()
hakan brerada seçeneğin yok malesef.
türkiyede toplamda 18-20 civarında brera var, şu anda satılıkta 4 brera var, 3 tanesi 3.2 jts, 1 tane 2.2 jts var mesela.
hem 2.2 hem kırmızı , hem düşündüğüm fiyatlara yakalama imkanım olsa kesinlikle kırmızı tercih ederim. bu arabanın hakkı gerçekten kırmızı.
benim aracım 2.2 jts manuel.
aynen öyle, üretilen tüm breralar cam tavanskyview opsiyonu seçilirse, döşeme motorlu ve açılabilir şekilde geliyor, skyview yoksa döşeme komple kapalı.
cem adalı bedavaya yapıcam nolur gel dese, ben ona iş yaptırmam. burdan okur eder beni anımsayamazsa da 159'un tavan döşemesi konusunu hatırlar umarım.
mevlüt usta'yı da duydum ama anadolu yakasında yer araştırıyorum şimdilik, tavsiye için teşekkür ederim.
*Arka fren balatalarımı değiştirdim
*aliexpressten aldığım aux kablosunun bağlantısını yaptırdım gayet güzel ve temiz çalıyor. aux'u bluetooth olarak kullanmaya yarayan aletin de siparişini verdim, o da geldiğinde bluetooth'um da olmuş olacak, double din alma derdinden kurtulacağım.
@TaGo tarkan abi'den siparişi verdim, plastidiplerim geldi.
haftasonu jantları plastidipledim, siyah plastidip üstüne silver metalizer kullandım.
![]()
güzel günlerde kullanın hocam da siyah jant boğmuş sanki aracı
saygılar
Punto Evo Mjet - ANKARA (Sold)
Bravo 1.6 120Hp Sport Style Dua.(Sold)
Passat Variant 16 1.6 TDI DSG Highline(Sold)
Passat Variant 2024 1.5 eTsi Elegance
jant siyah değil yanlız
![]()
Yakından olan fotoğrafta daha güzel göründü gözüme, güle güle kullan VolkanımBunun yeşilli kombinasyonu sence fazla mı zıpır olur
![]()
kaliper rengini ne yapmalı ?
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)