sarı kanka
Resimde tam seçemedim ama altın sarısı çok iyi duracaktır eminim.kırmızı çok alışılagelmiş oldu artık çünkü.
Ana ben aracı daha şimdi görüyorumÇok gü<zel maaşallah allah güle güle binmek nasip etsin.
Bu arada jantlar çok güzel koyu bir antrasit gri. Tabi yakından bakınca daha net anlaşılıyor.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
bu haftasonu bose wooferım çalışmadığı için, öncelikli olarak aktif subwoofer aldım, tavan döşemesi işini önümüzdeki aya attım.
her şeyi bir anda yapıp bitirmek istemiyorum açıkçası![]()
spacer + orjinal pedal takımı + tavan döşemesi + coilover yaptıktan sonra geriye bir şey kalmayacak zaten.
Sarı olsun Volkan bence daha şık duruyor.
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Sağ ön arkayı kırmızı sol ön arkayı sarı yap. 2 farklı yandan da farklı farklı görünsün
Simetri olarak da çok sıkıntı olmaz.
Tek renk dersen sarı derim.
Kaliper sarı veya daha iyisi altın olmalı bence, hafif bakıra veya turuncuya kaçar gibi, gözünde canlanmıştır renk
Ben de önceden Polo varken denemek için BBS CH'ları ki 18 janta 215/35 lastikle iyice büyük görünen jantlardı, baya bildiğin gunmetal boyamıştık, o zaman fena gelmemişti kırmızı-füme asabi duruyor camlar siyah, araba yıkılıyor falan diyordukSonra baktım benim arabayı izlerken gözlerimdeki parıltı gitmeye başlamış, döndüm tekrar orijinal griye bir de böyle simli falan parıl parıl, yeniden doğmuş gibi olduk, dedim olması gereken zaten bu, güzelim jantı boşa gizlemişiz, arabanın albenisini götürmüşüz..
Ama komple siyah tarzı seviyorum diyorsan ona bir şey diyemeyiz tabii. Ama düşününce İstanbul'da siyah araba dert, yıkadıktan 5 dk sonra toz tabakası oluşmaya başlayıp yolda 2 ıslaklığa denk gelip arabaya sıçrayınca gel de delirme.. Burası gibi olsa keşke, tek derdim jantlarım ne güzel gri ve parlakken oluşan balata tozu, gerisi haftalarca kirlenmiyor diye sevinirken yine takacak bir şey bulmuşum, şimdi farkettim de insanoğlu doyumsuz hakkaten
Ne çok yazdım yine ya; o ikinci kat plasti dip baya güzel olmuş, ilk defa gördüm onu hep bir yerlerde bahsediliyordu ama icraat yoktu, eline sağlık. Araba böyle de hala çok güzel tabii ama ben jantları ayna gibi tutmayı daha çok seviyorum sanırım![]()
tarık senin poloyu çok iyi hatırlıyorum, bi şirket arabam poloya bakıyodum bi senin poloya bakıyodum ikisi aynı araba olamaz diyordum
benim arabada yay bile olmadığı için, silver jantlarla direkt oem duruyordu, full stok sevmiyoruz biliyosun ki
coilover olsa mesela, silver jantlar daha da kendini belli edeceği için silverda kalırdım tahminimce.
dediğin kaliper rengini anladım da onu nasıl yakalarım bilmiyorum.
kırmızı plastidip üzerine metalizer atılınca şöyle oluyor, ki baya güzel duruyor..bunu cart sarı değil de bir tık koyu sarının üzerine metalizer şeklinde uygularsak dediğin sarıyı yakalar sanırım.
![]()
Hmm bana da güzel örnek oldu
Sarı / Metalizer hoş duracak.
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
wolki.
coiloverı ne marka alıcaksın.
misal d2 alacaksan bence kalıperleride mor yap.
kw alırsan sarı yap .
kırmızı cok sıradan artık .
planları erteleyeceğim rıdvan.
satıp dizel Giulietta almak istiyorum, daha ekonomik davranmam gerek.
aracım bugün itibariyle satılıktır.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...00918257/detay
Üzüldüm ama hayırlısı olsun demek lazımBunun kasko-sigortası bile artık yılda 5 lira yiyordur heralde, diğer masraflarla ciddi külfet. Kolayca satarsın inşallah
trafik sigortası 800 küsür, yıllık kasko da 1400 lira , o çok dert değil
istanbul dışında kullanım keyfi müthiş olur, ancak dur kalk'ın olduğu istanbulda bir de en çok dur kalkın olduğu bağdat caddesinde, 1600 küsür kilo 2.2 motorlu araba gerçekten yorucu oluyor.. ortalama tüketimi 13,7'nin altına çekemedim.. akıcı trafikte 10,4 civarında takılıyor o bir şey değil..ama oturduğum yer buna izin vermiyor malesef.. ya dizel ya da start stop teknolojisi olan benzinli bir araba almak benim için mantıklı olacak..aslında en mantıklısı motorsiklet de korkuyorum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)