Emeğinize sağlık, araba ilk fotoya göre epey mesafe kaydetmiş. Tercih sizin ama arkasını biraz daha bassanız(kırmızı Opel misali) daha hoş görünecektir.
Emeğinize sağlık, araba ilk fotoya göre epey mesafe kaydetmiş. Tercih sizin ama arkasını biraz daha bassanız(kırmızı Opel misali) daha hoş görünecektir.
Araç çok güzel maşallah. Ayrıca Arka stoplardaki kırmızı renkli alanlar için en açık renkte şeffaf folyo çektirmelisin. Smoked tail lights tadında olur![]()
Coğrafya kaderdir
Çok güzel olmuş elinize sağlık arka torsiyonları bir iki diş yere bassanız daha tatlı durur Birde camlara film oldumu tamamdır. kazasız cezasız kullanmanız dileğiyle
Peugeot 206 RC Feline -1.4 Hdi
hdi görünce aklıma eski aracım geldiiç mekan olarak emsal olur belki , maaşallah son hali güzel olmuş kazasız belasız
![]()
CAN CEYLAN
direksiyon kaplamasi çok güzel gerçekten. bende yaptirmayi dusunuyorum 206 ma. kaplamami yapiyolar nasil oluyor acaba
Peugeot 206 RC Feline -1.4 Hdi
spor koltuk gibi bi düsünce kafamda yok degil ama bakalım hayırlısı olsun diyelimdireksiyon bence ilk basta yapılması gereken olaylardan birisi işin ehli bir yerde yapılması tavsiye edilir , güzel yorumlarınız icin herkese cok cok tesekkür ederim güzel bir torsiyon ustası arıyorum arkada en kısa sürede 2 tık inicek
güzel işlemler olmuş elinize sağlık. fakat aynaları boyadaylen neden boyatmadınız kapakları. daha ayrıntı olurdu bence. ozellıkle boyatmadıyanız ayrı tabı keyıf sızın.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Maşallah emekler göz ardı edilemez 206 GTI Serisi her zaman efsanedir ve öyle kalıcakdır, bence tek eksik koltuklar kalmış onlarda olursa tadından yenmez gibime geliyor![]()
maşallah çok güzel görünüyor çok hızlı ilerlemişsiniz.
99' 206 XS Black [Sold]
06' 1.5 DCi Clio III Grey [Sold]
maşallah Allah kaza bela vermesin. gti tamponu nerden aldınız yazarsanız sevinirim
Kadosan Sanayi için yer tavsiye edebilirim.
Ben de yeni konple tampon aldım. Sisleri, ızgarası; kulağı, tamponu toplam 280TL verdim. Yer Ankara'da. Ben tamponla birlikte triger vs. yüklü alışveriş yaptığımdan kargo ödemedim ama normalde 40 TL tutuyormuş anlaşmalı kargosu.
Araca maasallah harika olmus valla. Bende 206 cabrio'mu bu sekildemi dizayn etsem yoksa fiber tamponlarmı yaptırsam diye düşünüp duruyorum. RC Jantlarından sonra konfor kaybı nasıl ? Bide eibach yaylardan memnunmusun önden fazla basmıyor galiba ?
Ayna üstlerini bilerek boyatmadım üst kapagının beyaz olması gözüme hos gelmiyor sagolun![]()
206lar pug'lar benim gözümde hep ayrı yerleri var koltuklarda ilerki günlerde diyelim insallah![]()
RC jantlardan sonra degilde ince yanakdan sonra tabi epey konfor kaybı oldu ama eibach yaylar konforun en zirvesi diyebilirim eibach yaylardan cok memnundum basıklıgı bana yetmedigi icin degistirdim ben zaten![]()
1-2ay bi süreden sonra bi güncel daha cekelimHavaların ısınmasıyla etkinliklerden etkinliklere kosar olduk gücümün yettigi yere kadar da aracı dolduruyorum güncel halini paylasıyım sizlerle
![]()
Orjinal 206RC vites topuzu aracı aldıgım ilk günden beri aklımdaydı bugune nasipmis![]()
![]()
Buda iceriden görüntüsü![]()
Temiz olmak zorundaRabbim insallah herkese hayallerindekini yasamayı nasip eder
Hayırlı günleriniz olsun
![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)