Kendi techturkey üyeliğim olmadıgından en yakın arkadasım Umutun hesabından konuyu acıyorum , benden cok emegi olan Umut kardesimede tesekkürlerimi borc bilirim![]()
Trabzonlu oldugumdan mı nedir 206 sınıfındaki araclardan gözümde hep bi adım öndeydi alıp yapmak bugune nasib oldu , tam olarak bitmesede keyifli bir ugras oldu ileri ki günlerde güncelleyecegim konuyu simdiden tesekkürler![]()
Aracı bir bankacı ablamızdan aldık 148bin kmde aldık ve yola koyulduk , aldıgımızda ilk bu halde idi .
Hemen yola koyulup +stop , far , sis , rc tampon modüllerimizi aldık ve aracımızı boyaya verdik
Aracımız boyadan cıktı tamponlarımız ve farlarımız koyulduktan sonra bu hale geldi
Zaman kaybetmeden sis tesisatı sislerimiz amerikanlarımız xenonlarımız plaka ampullerimiz icin cok degerli Semih abimiz Atölye Semihin yolunu tuttuk , Rc spoilerimizin de montajını yaptık .
Arac artık bir modele girmeye baslamıstı , fabrika cıkıslı van olarak üretilen 1.4hdilar izolasyon olarak biraz yetersizdi , kapı ve bagaj dösemelerini komple söküp sekmanlarını ve klipslerini degistirdik hazır sökmüsken pioneer teyp ve sierra midlerimizi de taktık![]()
Tamponumuzu kestirerek RC egzos uclarımızıda taktık , hazır egzoscudayken 51mmlik düz borumuzu cekip susturucuları iptal ettirdim![]()
Nokta atısı olup aracın kaderini degistiren 17'RC jantlarımızı aldık
Sparco pacalık ve 5cm eibach yaylarımızıda aldık ve artık sonlarına yaklastık![]()
Ve son halimiz böyle gercekten keyifli bir ugras verdik , araca son olarak rc camurluklar yolda ve ilerleyen günlerde coile dönüp arkayıda indiricem güncel halini sizlerler de paylasıcam zamanınızı ayırıp okudugunuz icin tesekkürler![]()