159 "s" jts

Thread: 159 "s" jts

1. berkred's Avatar

berkred said:
    maşallah kazasız belasız
    34 BAK 117 - cıvıc vti

34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
    34 HK 4550 - cıvıc vtec2

2. 159 "s" jts

ikuybu said:
    Aldığınız jant göbekleri kaç mm ? replica 18 janta uygun 4.5 veya 5 mm jant göbeği bulamadım hiç bi yerde.

3. BARR's Avatar

BARR said:
    Servisten temin edebilirsiniz 35-40TL civarı tanesinin 50mm'lerin. 60mm benimkisi orjinal jant için 24tl tanesi.
    25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
    23" Fiat 500e LaPrima
    23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
    Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

4. 159 "s" jts

ALPE-R said:
    Nasıl bir ilgidir bu böyle Maşallah kazasız belasız detaylı fotografları bekliyorum.

5. BerkinAKCAY's Avatar

BerkinAKCAY said:
    Maşallah bordo çok yakışmış 159 a Volkan abinin konusundan sonra direk Bbs ch takardim. Arac bordo gunmetal bbs efsana güzel durabilir Allah kaza bela vermesin
    Only Flying is Better AKÇAY

Stance Works

6. ibozum's Avatar

ibozum said:
    Quote Originally Posted by Bar35 View Post
    Servisten temin edebilirsiniz 35-40TL civarı tanesinin 50mm'lerin. 60mm benimkisi orjinal jant için 24tl tanesi.
    Bedavaymış haa.. Bizimkinin tanesi 80TL'den fazla Hiç bize bulmadın böyle uygun fiyatlara..

7. BARR's Avatar

BARR said:
    Jantlarımız bugün iyice temizlendi, IronX ile demir tozlarından ve Billbery ile ziftlerinden arındırıldı.Sonra zımparalandı, boya kalkmaları ve polisajlı bölümde derin kaldırım çizikleri vardı, macunlandı, astarlandı ve boyaya hazır hale getirildi. Renk olarak orjinal jant renginden bir ton koyu ama çok koyu olmayan simli bir boya tercih ettim. Yarın bitince fotoları eklerim.

Ayrıca poryalar disk arkası ve kaliperleri Bernerin ısıya dayanıklı mat siyah spreyi ile boyadık.

23" Fiat 500e LaPrima

8. BARR's Avatar

BARR said:
    Jantların boyası da bitti. Renk olarak çok içime sinen bir renk oldu orjinalden 1 ton koyu.

23" Fiat 500e LaPrima

9. Diyadin's Avatar

Diyadin said:
    Maşallah jantların fazla koyu olmaması iyi olmuş kapı kolları ile uyum açısından geri kalan bütün uygulamalar yerinde ve kaliteli güle güle kullanın.

10. psy_dreams's Avatar

psy_dreams said:
    Baran, jantları kendin mi boyadın. Harika olmuş. Benim de el atmam lazım önerilerin neler ?
    VectraGT 16v

11. BARR's Avatar

BARR said:
    Yok Emre kendim boyamadım, Batuhan sağolsun daha önce boyattığı bir boyacıda boyattı. Biraz meşakatli düzgün boya olması kendim boyamadım düzgün olsun istedim. Ama yüzey hazırlığını, az macun kullanmanı ve iyi zımparayı mutlaka yapmalısın.
    23" Fiat 500e LaPrima

12. B.Koçer's Avatar

B.Koçer said:
    Baran benim arabayada bisiler alsana kanka hazır gaza gelmişken hahahaha

13. BARR's Avatar

BARR said:
    Bijonlarımız da boyandıktan sonra jantları araç üstüne takmış Batu bittikçe atıyor fotoları

23" Fiat 500e LaPrima

14. ibozum's Avatar

ibozum said:
    Çok şekilli çok güzel olmuş Baranka..
    Daha çok foto bekliyoruz..

15. BARR's Avatar

BARR said:
    Dün uzun bir gecenin ardından çoğu işlemi bitirdik. İlk önce jant göbeklerini taktım, arkasından ayna kapaklarını değiştirdim. En son elim zor girdiği için park ampullerini değiştirdim.

Daha sonra Amerikan "Dr.Beasley's" in Glaze ini makina ile uyguladık. Kurumasını bekleyip sildikten sonra zaten renk iyice koyulaştı ve derinleşti. En son yine "Dr.Beasley's" in Plasma Coat Wax'ı ile korumayı sağladık.

Trimlere ki Alfanın dış trimleri iğrenç gerçekten AutoGlym trim restorer ile canlandırdık. Kapı fitillerini Berner kapı fitil besleyici ile geçtim.

Batuhan zaten iç mekanda tavan taban ve koltukları sağolsun sıfır kıvamına getirmişti APC ve Karcher koltuk yıkama makinası ile. Gerekli detaylar sökülüp temizlenip tekrar takıldı.

Gece sonunda iç mekanda daha önceden aldığım Sonax Klima dezenfektan bombasını patlattım. İç mekan ve klima çok güzel fresh bir koku ile birlikte dezenfekte oldu.

APP Plakayıda yapıştırıp noktaladım.

----

Şimdi geriye direksiyon kaplaması ve diğer minik detaylar kaldı.

---

Emeklerinden ve yardımlarından dolayı "Detailing Point" Batuhana birkez daha teşekkürler.

Taş izlerim çokça, onlara büyüklerine rötuş yapıcam cumartesi ancak çokta gözüme batmıyorlar genele baktığımda
    23" Fiat 500e LaPrima

16. Ahmet.S's Avatar

Ahmet.S said:
    Maşallah çok güzel olmuş son hali arabayla bir tur atasım geldi.Temiz araba gibisi yok.

17. ahmetmalcok's Avatar

ahmetmalcok said:
    Maşallah çok güzel güzel bir yayla çokta kendini güzel gösterecek gibi. Kazasız belasız.

18. BARR's Avatar

BARR said:
    Bugün direksiyon derisi için randevumu aldım, çarşamba günü sabahtan aracı bırakıp akşama alıcam.

23" Fiat 500e LaPrima

19. barakuda26's Avatar

barakuda26 said:
    çok iyi duruyo, maşallah nazar değmesin