User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
25 sonuçtan 20 ile 25 arası

Konu: Opel'e Dönüş : Corsa B GSI 98"

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Burhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gsi candır değeri pek bilinmeyen araçlardandır. Boya konusunda aynı renk kalcaksa M3 phoenix yellow yapabilirsin bendede laciverti var yeni bmw tanzanıte blue boyatcam aksılık olmazsa mayısta. Kazasız belasız kullanın maşallah
    Sağolasın , içimi mi okudun dostum naptın sen Rengi bmw sarısı yapıcam ama phoenix değil, austin yellow olacak M4 sarısı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı burcinkarabacak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Küçükken 10-12 yaşlarında(1997-1998) mahallemizde bi abimizin vardı. Sesini duyunca tüm çocuklar yola dizilir selam verirdik. Siyah renkli GSİ e

Güle güle kullanın hocam

Saygılar
    Benim hastalığım da Astra F GSI(SFI 94 bodykit) di ama ummadık bir anda esti işte teşekkürler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ufaktan parça toplamaya başladım, bugün elime ulaşan parça "Irmscher eliptical double muffler". Sıfırı yurt dışında 450€ ya satılmakta, Türkiye'de sıfır bulmak zaten imkansız, son susturucu kazanı değişmemiş olarak bile bulmak imkansız olduğundan gayet makul bir fiyata sadece uçlarını aldım. Hoş sıfırına para vermektense borla son susturucu alırdım Malzemeler remus üretimi, inanılmaz ağırlar. Bir hayli kirliydiler, biraz kola biraz da sıcak su ve bulaşık teli ile yapışmış kirlerinden arındırdım, en kısa süre içinde hafif gürültülü son susturucu kazanıma monte ettirmiş olacağım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Odamın yedek parçacı deposuna dönmesinin ardından araba kaporta-boya'ya verildi. Uzunca bir bekleyiş olacak, yanıklardan dolayı komple boyanacak, belki sarının başka bir tonuna boyanır?

Sti_Ozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayirli olsun abi kazasiz belasiz surusler dilerim,bu ufak canavarla buyuk eglenceler sizi bekliyo gibi. Beklemedeyim
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sti_Ozan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayirli olsun abi kazasiz belasiz surusler dilerim,bu ufak canavarla buyuk eglenceler sizi bekliyo gibi. Beklemedeyim
    Teşekkür ederim, tek derdim ön amortisörün tak diye vurması ve yere sürtmeler, gerisi eğlenceli olacak eminim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)