İyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar... Topluca cevap vermem gerekirse...
Turuncu renk daha dikkat çekici duruyor... (ben mavi renk hastası olsamda, gerçek bu

)
Jantlar orjinal ve 17"... 18 yapmayı düşünmüyorum. Maaelesf bu arabayı o ebat iyice döker, zaten torpidosu hassas sayılır...
Yakıt olarak LPG ile şehir içi kullanım ve trafiğe göre 25kr-32,5 kr arası yakıyorum. Araçta prins LPG takılı
Fotoğrafta görünen uyduruk spoileri söktüm. İlk olarak spoiler ve panjur uygulaması yapacağım. Şuan için daha çok içi ile uğraşıyorum. USB&AUX bağlantısı yaptım. Bir kaç aksesuar sipariş ettim ebayden. Çakmaklığı iptal edip usb aux girişi yapacağım. Tuşlardan birinide iptal edip yerine tuş şeklinde usb şarz çıkışı koyacağım...
Belimi doğrultursam sadece yazılım downpipe ve son susturucu düşünüyorum. Eski aracımda vardı egzoz... İnanılmaz karakterli bir sesi vardı 5 silindirin etkisi ile...
Aslında mecekli farlar ve sinyallerde çok yeni gösteriyor arabayı...
Arkadan ve yandan görünüşü bana göre çok iddialı ve hala dikkat çekici... Ama ön görünüş biraz sönük kalıyor günümüze göre. Oda panjur far ve stop gurubu ile bir nebze makyajlanıyor...