User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
40 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Yine, Yeniden...Volvo C70 2.0 T5 (Bay TARÇIN)

semavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    75 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar... Topluca cevap vermem gerekirse...

Turuncu renk daha dikkat çekici duruyor... (ben mavi renk hastası olsamda, gerçek bu )

Jantlar orjinal ve 17"... 18 yapmayı düşünmüyorum. Maaelesf bu arabayı o ebat iyice döker, zaten torpidosu hassas sayılır...

Yakıt olarak LPG ile şehir içi kullanım ve trafiğe göre 25kr-32,5 kr arası yakıyorum. Araçta prins LPG takılı

Fotoğrafta görünen uyduruk spoileri söktüm. İlk olarak spoiler ve panjur uygulaması yapacağım. Şuan için daha çok içi ile uğraşıyorum. USB&AUX bağlantısı yaptım. Bir kaç aksesuar sipariş ettim ebayden. Çakmaklığı iptal edip usb aux girişi yapacağım. Tuşlardan birinide iptal edip yerine tuş şeklinde usb şarz çıkışı koyacağım...

Belimi doğrultursam sadece yazılım downpipe ve son susturucu düşünüyorum. Eski aracımda vardı egzoz... İnanılmaz karakterli bir sesi vardı 5 silindirin etkisi ile...

Aslında mecekli farlar ve sinyallerde çok yeni gösteriyor arabayı...

Arkadan ve yandan görünüşü bana göre çok iddialı ve hala dikkat çekici... Ama ön görünüş biraz sönük kalıyor günümüze göre. Oda panjur far ve stop gurubu ile bir nebze makyajlanıyor...
    Biraz saygı... Dünya herkesin...
    youtube.com/c/KadirZora
    www.zoramotors.com
    https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rengi çok güzel abi hayırlı olsun maşallah kazasız belasız kullan ailenle.
    BMW E90 320d LCI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    75 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok teşekkür ederim...
    youtube.com/c/KadirZora
    www.zoramotors.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı semavi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar... Topluca cevap vermem gerekirse...

Turuncu renk daha dikkat çekici duruyor... (ben mavi renk hastası olsamda, gerçek bu )

Jantlar orjinal ve 17"... 18 yapmayı düşünmüyorum. Maaelesf bu arabayı o ebat iyice döker, zaten torpidosu hassas sayılır...

Yakıt olarak LPG ile şehir içi kullanım ve trafiğe göre 25kr-32,5 kr arası yakıyorum. Araçta prins LPG takılı

Fotoğrafta görünen uyduruk spoileri söktüm. İlk olarak spoiler ve panjur uygulaması yapacağım. Şuan için daha çok içi ile uğraşıyorum. USB&AUX bağlantısı yaptım. Bir kaç aksesuar sipariş ettim ebayden. Çakmaklığı iptal edip usb aux girişi yapacağım. Tuşlardan birinide iptal edip yerine tuş şeklinde usb şarz çıkışı koyacağım...

Belimi doğrultursam sadece yazılım downpipe ve son susturucu düşünüyorum. Eski aracımda vardı egzoz... İnanılmaz karakterli bir sesi vardı 5 silindirin etkisi ile...

Aslında mecekli farlar ve sinyallerde çok yeni gösteriyor arabayı...

Arkadan ve yandan görünüşü bana göre çok iddialı ve hala dikkat çekici... Ama ön görünüş biraz sönük kalıyor günümüze göre. Oda panjur far ve stop gurubu ile bir nebze makyajlanıyor...
    Ağabey,

Çakmaklıktan USB-AUX Girişini nasıl alacaksın, yol gösterebilmesi açısından yardımcı olabilirmisin?

Teşekkürler.

DoctoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    - MaşaAllah günümüz araçlarının yanında efsane araçlar gerçekten. Kondisyonları ilgili ve bilgili kullanıcıların ellerinde korunarak kullanıldığı sürece evladiyelik araçlar olduğunu düşünüyorum.

- Ailece kullanım durumunuz coupe araç sahipleri için bence çok güzel bir referans niteliği oluşturmuş. Honda Prelude kullanıcısı olarak arka koltuk konforunuzu da imrenmedim desem yalan olur.

- Aracın rengi de Altın Portakal Film festivali kıvamında özel ve güzel olmuş

- Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle. Kazasız belasız inşaAllah...
    Honda Owners Never Drive Another

Post Thanks / Like
    Mentioned
    75 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ckrc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ağabey,

Çakmaklıktan USB-AUX Girişini nasıl alacaksın, yol gösterebilmesi açısından yardımcı olabilirmisin?

Teşekkürler.
    Bu tarz bir ürün ile. Bu ürünün ses ve data olarak değilde direk elektrik hattına bağlanarak şarj olarak kullanılanlarıda var. Hatta bazı araçlara özel üretilmiş ve boş tuş yerlerine direk olanlarıda var toyota mazda bmw vs için...

youtube.com/c/KadirZora
    www.zoramotors.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    75 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DoctoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    - MaşaAllah günümüz araçlarının yanında efsane araçlar gerçekten. Kondisyonları ilgili ve bilgili kullanıcıların ellerinde korunarak kullanıldığı sürece evladiyelik araçlar olduğunu düşünüyorum.

- Ailece kullanım durumunuz coupe araç sahipleri için bence çok güzel bir referans niteliği oluşturmuş. Honda Prelude kullanıcısı olarak arka koltuk konforunuzu da imrenmedim desem yalan olur.

- Aracın rengi de Altın Portakal Film festivali kıvamında özel ve güzel olmuş

- Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle. Kazasız belasız inşaAllah...

Evladiyelik olsun diye uğraşıyorum açıkçası...

Aile olarak kullanım olayına gelince... Aslında iki çocuğumda 5 yaş ve üzeri olsa hiç sorun çekmem. Çünkü kendi biner kendi iner. Zaten büyük olan o şekilde. Şuan tek sorunum 2 yaşında ki zıpır ile. Onda da asıl sorun indirip bindirmekten ziyade arkaya geçip çocuk koltuğuna oturmak istememesi. Öncekide bir süre koltuğa tepki koymuş, sonra sahiplenmişti iyice... Kısacası eşer çocuklarınız 5 yaş ve üzeri ise tek kapı arabalardan korkmayın bagaj sorunu yaşamıyorsanız. Çocuklar büyüsün diye bekleyip amerikalı yaşlı emekli çifler gibi 60tan sonra cabrio alırım derseniz siz bilirsiniz tabiki

C70 4.80 cm civarında bir araba. Arka koltuklar 2 kişi için tasarlanmış ve bir çok C segmenti araçtan daha büyük ve konforlu... Ama arkaya geçişler çok çok rahat olmuyor bunun iki nedeni var. Arka taraf geniş olduğu için içeride adım atmak lazım girerken (şekilli anlatamadım ) birde arada bir güvenlik barı var kapı içinde alt kısımda. O biraz çıkıntılı durduğu için zorlayabiliyor...

Arka bagajın kumanda ile açılıp kapanması ciddi bir avantaj bu tarz arabalarda. Zira poşet çanta vs arka bagaja koymayı öğreniyorsunuz. Arka koltuğua koymak çok zor...

Benim bir diğer acaba dediğim olay ise şu... Volvo bu modellerde b.kunu çıkarmış donanımın o senelerde... Sağ koltuk bile elektrikli ve 3 hafızalı... Maaledsef mandalı kaldırıp koltuğun kaymasını beklemek zorunda kalıyorsunuz... En azından sağdaki normal manuel olabilirdi diyorum bazen. Eski c70te manueldi. Donanım her zaman iyi olmuyor. Normalde sorun yok ama yağmur yağıyor ve siz çocuk bindirecekseniz bekliyorsunuz Ha bunun çözümünü bulmadım değil. koltuğun öne en ço yapıştığı konumu ve sırt açısını hafızaya aldım. Akşam inerken o konumda bırakıyorum sabah binerken sorun ortadan kalkıyor... Arada in bin yaparsanız yapacak bir şey yok tabi

Ama benim gördüğüm 1.80e kadar olup, zayıf olanlar zorlanmıyor inip binerken... Kayınvalide için zor ama

Uzun uzun yazdım, coupe almayı düşünenler için açıklayıcı olsun istedim... Aslında yoksa bir konu açmak lazım bununla alakalı....
    youtube.com/c/KadirZora
    www.zoramotors.com

turkerrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok temiz görünüyor maşallah bu kondisyonda fazla kalmamıştır.

spoiler ı söyleyecektim çoktan icabına bakılmış
    ORDU SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ
    ZEY OTOMOTİV
    https://zeyotomotiv.sahibinden.com/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araç harika, o 5 silindirin sesi, o konsoldaki hoparlör, o duruş...Volvo hastalığımı fakir almanı Opel ile bastırdığım güne lanet okuyorum Bilecik'te vardı birebir aynısı, sanki plakası da 16 mıydı neydi ya, yoksa onu mu aldınız?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    75 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet o bilecikte ki arabaydı Ama artık o araba değil Arkadaşım 39binde satın aldı... ben ondan 105binde aldım...

Maalesef Bilecikte bu arabaya agız tadı ile binemedi... Bana nasip oldu diyelim...

Bu km bu kombinasyonda başka var mıdır bilemiyorum...

Tek sorun, gereksiz yere km yapıyorum araçla... Binmek için bahane üretiyorum kendime
    youtube.com/c/KadirZora
    www.zoramotors.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet o bilecikte ki arabaydı Ama artık o araba değil Arkadaşım 39binde satın aldı... ben ondan 105binde aldım...

Maalesef Bilecikte bu arabaya agız tadı ile binemedi... Bana nasip oldu diyelim...

Bu km bu kombinasyonda başka var mıdır bilemiyorum...

Tek sorun, gereksiz yere km yapıyorum araçla... Binmek için bahane üretiyorum kendime
    İzin gününü ayarlayıp gidemedim, ben alacaktım onu Ayarladığımda çoktaaan almışsınız bile Olsun abi en azından kıymet bilecek bir elde olması teselli armağanı olmuş, LPG power corsa da yeterli şimdilik

fussy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın

emrullahkrtpe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah aracınıza. Allah kaza bela vermesin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    75 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mertalimli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İzin gününü ayarlayıp gidemedim, ben alacaktım onu Ayarladığımda çoktaaan almışsınız bile Olsun abi en azından kıymet bilecek bir elde olması teselli armağanı olmuş, LPG power corsa da yeterli şimdilik
    Teşekkürler arkadaşlar...

Gitsen alır mıydın bilemem...

Sahibi çok düzgün bir arkadaşım. Çok üzdüler adamı oralarda. O arabanın İstanbul'a gelmesi gerekiyordu.

En basitinden, gaz kelebeği değişecek diyordu arkadaş. Onun fiyatını düşüp veriyordu. Alıp değiştirmiş olsan 2bin tl gidecekti çöpe Ben daha önce 1 tane c70, 1 tane s70 ve iki tane xc70 sahibi oldum... Hatta s70i iki kere aldım (arkadaş arasında)...

Şanzıman motor ön takım vs derken baya bir tecrübe sahibi oldum. Artık ustam ile kafa kafaya verip tamir edebilecek kıvama geldim

Şuan maşallahı var arabamın. Bana iyi terapi oluyor 2-3 haftada bir bir şeyler yapmak arabaya. Çok yoğun çalışıyorum çünkü...

Şua yaz bir gelsinde eksik kalanlarını yapayım kozmetik olarak...
    youtube.com/c/KadirZora
    www.zoramotors.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu tarz bir ürün ile. Bu ürünün ses ve data olarak değilde direk elektrik hattına bağlanarak şarj olarak kullanılanlarıda var. Hatta bazı araçlara özel üretilmiş ve boş tuş yerlerine direk olanlarıda var toyota mazda bmw vs için...

Ağabey, bulursan ürününün linkini atabilirmisin bana acaba?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    75 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yolladım özelden...
    youtube.com/c/KadirZora
    www.zoramotors.com

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Maşallah Kadir hocam güle güle kullanın Yıkama partisi yapalım bir ara gene Nail'le konuşup
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    75 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmetbaha-drs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah Kadir hocam güle güle kullanın Yıkama partisi yapalım bir ara gene Nail'le konuşup
    Olur Ahmet

O günden sonra full detaylı iç ve dış yaptık. Araba kendine geldi Ama sendeki o cila çok güzel parlatıyor. Benzinlikte çektiğim resimler o gece buluşmadan sonra olanlar...
    youtube.com/c/KadirZora
    www.zoramotors.com

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Aynen iyi olmuştur zaten kendini belli edecek kombinasyonda.. Cila bagajda gene yaparız
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)