Aşkına kavuşan bir sevdalı daha.
Printable View
Aşkına kavuşan bir sevdalı daha.
Maşallah kankim,güle güle kullan. :D
Dikmende bol bol görmek umuduyla :) Maşallah abi kazasız belasız.
maşallah kardesım ;)
bende ilk defa detaylı gördüm aracı. kazasız belasız kullanman dileğiyle kardeşim ;)
Eyvallah kardeşim eksik olma :)
Teşekkür ederim, herkesin kavuşması dileğiyle.
Amin çok teşekkür ederim.
Amin çok teşekkür ederim.
Teşekkür ederim güldürdüğü günler daha çok olsun diyelim :)
Tadını aldıktan sonra vazgeçemedim :)
Teşekkür ediyorum sağolun
Allah razı olsun kardeşim teşekkür ederim. Günlük kullanmıyorum hafta sonları kullanıyourum. Kullanıma göre değişiyor ama 100 TL benzin ile ortalama 150-200 km şehir içi diyebiliriz.
Teşekkür ediyorum sağolun
Eyvallah kardeşim çok sağol. Şu an için jant en son plan olarak görünüyor ama renk değişimi olabilir yazın :)
Teşekkür ederim size de keyifli kullanımlar :) 3. Subarum, alışınca zor oluyor vaz geçmek.
Teşekkür ediyorum, Subaru'nun yeri her zaman başkadır bende
Teşekkür ederim.
Amin kardeşim eyvallah :)
Amin, teşekkür ederim. İmkanlar el verdiği sürece fani dünyada istediklerimizi yapmalıyız bence.
Teşekkür ederim kardeşim eksik olma. Kesinlikle kullanılması gereken araçlardan :)
Aynen öyle oldu :)
Teşekkür ederim kankacım daha iyileri dccd li leri senin olsun inşallah :D
Allah razı olsun kardeşim, şimdilik dediğin gibi buralardayız :)
Eyvallah abi :D
Eyvallah dostum, çok teşekkür ederim :)
instagramdan takip ediyorduk zaten ama fotoğraflar konu güzel olmuş :) maşallah allah kaza bela vermesin :) bu arada gc8 i ara sıra turan güneş starbucksda görürdüm buna hiç denk gelemedim daha :D
Maşallah. Mutlu günlerde binmek nasip olsun, zaten binince mutlu eder önemli olan yürütmek :) Kazasız belasız inşallah.
Subaru resmen bir aşk, ben de STI'ımı bir gazla yanlışlıkla sattım, hergün STI ilanlarına bakıyorum :)
iyi günlerde keyifle güle güle kullanın ...
Maşallah, Allah kaza bela göstermesin iyi günlerde kullanın :)
Karda olan fotoğraflar, güneşi görüp parka koşup oynayan çocuklar gibi :D
Maşallah güle güle keyifle bin kardeşim :)
Bence tam Ankara arabasıdır Impreza karda kışta yokuşu bol Ankara'da keyif verir :)
Altuğ abi maşallah Rabbim kaza bela göstermesin imkan varsa jantları spec c yaparsan çok güzel durur :D
http://www.sti.jp/parts/gdf_impreza/largeimage/5-15.jpg
Maşallah sahibi kadar değerli ve düzgün bir araç , Altuğ çok güzel bakıyor. Rs ten sonra bende düşünmüştüm ama bir anda bambaşka bir araç alınca işler değişti :) İlerde Subaru alacak olursam başını çok ağrıtırım Altuğ'un :)
Eyvallah kardeşim gc8 varken bekardım aylak aylak gezerdim :D artık ayda yılda bir eşimle uğruyoruz o kadar :D
Çok teşekkür ederim, şimdilik yürütebiliyoruz bakalım :)
Aynen öyle, umarım tekrar alırsınız. Ben bile her gün STI ilanlarına bakıyorum :) WRX'in verdiği keyfe bakınca STI'ı ayrı bir kefeye koyuyorum :)
Teşekkür ederim :) karlı günler cidden çok eğlenceliydi :)
Teşekkür ederim Koray abi :) Tam Ankara arabası aynen, üstelik ben Ankara'nın en yüksek yerinde, en dik yokuşların olduğu yerde oturuyorum :D İlaç gibi geldi kışın :)
Allah razı olsun kardeşim maalesef şu an jantları değiştirmek için imkan yok. Ufak tefek görsel ihtiyaçlar var zamanla onları da hallettikten sonra bir şey yapmayı düşünmüyorum :)
hayırlı olsun. güzel bir konu derlemesi olmuş. keyifli kullanımlar..
hayırlı uğurlu olsun. çok şık duruyor araç dahada iyi olacaktır. maşALLAH kazasız belasız sürüşler.