subaru severiz takipteyiz maaşallah :D
Printable View
subaru severiz takipteyiz maaşallah :D
Maşallah hayırlı uğurlu olsun
maşallah Allah kaza bela vermesin subaru candır:icon_tup::icon_tup:
İnstagram'dan severek takip ediyoruz :)
Kazasız belasız maşallah
Maşallah ama beni en çok üzen spoilerdaki "ne mutlu Türk'üm diyene" yazısının sökülmesi oldu. =)
OEM Conta takımımız da geldi :) Motoru rektefiyeye gönderdik.
http://i68.tinypic.com/2s6x2lj.jpg
maşallah çok güzel Allah kaza bela vermesin :)
Maşallah Allah kazalardan belalardan korusun insanın hayallerini gercekleştirmesi ,çok güzel bir duygu :) keyifli sürüşler :)
Güzel araç, güle güle kullan.
Yanliz olmadigimi gormek mutluluk verici,bendede 8 yasinda basladi subaru hastaligi,boxer motorun homurdusuyla gelen ve blow unda renk kattigi o ses beni benden aldi,8 yil gecti gunden gune azalmaksizin artti. Simdilerde universiteye 1 yilimiz kaldi,belkide iyi biyere gidersem bende bir subarucu olabilirim. Her aksam,her sabah bikmadan usanmadan tekrar tekrar videolarini izleyip o homurduyu duyup kendimi unv sinavi icin gazliyorum :D araciniza kocaman bi masallah,gercekten ilanlarda hergun ayni araclari gormek hayattan bezdiriyo. Icinize sinen ve keyifle bindiginiz bi araci bulmaniz cok buyuk bir sans. Imrendim,yalan yok :D kazasiz belasiz,cuflata cuflata gezmeniz,gazlamaniz dilegiyle :)
Edit:500. Mesajim olmus,tum subaru seven ve kendini bu arabalara adayanlara gelsin :D
Altuğ abi KOCAMAN MAŞAALLAH. İnsanın hayallerine kavuşması gerçekten tarif edilemez bi duygu. ilk marşı koymayı unutma :D
Maşallah abi çok iyi duruyor manuel sevmesemde hep otomatik araçları tercih etsemde zevk için bir gün bende uğramak istiyorum wrx durağına :D
Hissettiğin duyguları anlıyorum kardeşim :) İnşallah bir gün sen de Subaru sahibi olursun. İyi dileklerin için teşekkür ederim.
Eyvallah kardeşim, birbirimizi en iyi anlayanlardanız biz :D Bir ihtimal yarın çıkabilir yoksa haftaya inşallah.
Teşekkür ederim. Bu tarz arabalarda ben otomatik sevmiyorum ama günlük kullanım için otomatik candır :D
güle güle kullan Altuğ maaşallah :)