Aynen kardeşim soba borusu olmadan boşuna dolaşmışım :D Eyvallah çok teşekkür ederim
Teşekkür ederim kardeşim, Muhammed usta Suriyeli, güleç yüzlü on numara bir insan tanıdığım kadarıyla :)
Telefonunun lensini temizleseymişsin daha iyiymiş :D
Printable View
Aynen kardeşim soba borusu olmadan boşuna dolaşmışım :D Eyvallah çok teşekkür ederim
Teşekkür ederim kardeşim, Muhammed usta Suriyeli, güleç yüzlü on numara bir insan tanıdığım kadarıyla :)
Telefonunun lensini temizleseymişsin daha iyiymiş :D
Güzel günlerde kullan Altuğ, ön tarafa lip düşün derim çok agresifleştiriyor :)
Komşuyuz sabah arkamdaydın ışıklaın orda. Maşallak çok güzel duruyor
Bide egzoz sesinin videosunu koyarsan yine babamin kafasini sisirmeye basliycam abi :D masallah araci takipteyim,ozellikle egzoz degisimiyle cok daha iyi olmus. Nazar deymesin,kazasiz belasiz bol cuflamalar. Ic gecirten cinsten vallahi :D
Kesinlikle video lazım :D Çok güzel olmuş gerçekten maşallah kazasız belasız kullanmak nasip olsun.
kesinlikle katiliyorum, bu arabanin hakki soba borusu, resmen kimligini tamamliyor :)
kazasiz gunlerde kullanin insallah
keklikpınarı bi çatının arkasında
Kazasız belasız kullan.. Alet gergin :)
Maşallah allah kaza bela göstermesin
maşallah, çok güzel aracınız var. STI benim de bir zamanlar hayalimdi, hayal olarak kaldı tabii. Kaç yıl geçmiş üzerinden, hala dönüp dönüp bakarım ne zaman bir wrx veya sti görsem. Güle güle binin :)
Instagram'dan takip edicem bende :)
Maşallah Allah kaza bela vermesin , çok güzel duruyor.
Teşekkür ederim :)
Amin, Allah razı olsun
Çok teşekkür ederim. İnsanın hayallerini gerçekleştirmesi gerçekten çok güzel bir şey. Allah size de daha güzellerini nasip etsin inşallah :)
instagram: soylekocum :D :D
Allah razı olsun dostum, teşekkür ederim :)
bu SAA plaka suriyelilere mi aitmiş? bende ne zamandır bunu düşünüyodum nedir bunlar diye?
Maşallah kazasız belasız kullan
Hergün önünden geçiyorum o yokuşu tırmanırken :surucu:
Maşallah çok güzel kazasız belasız