User Tag List

Sayfa 6/9 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
159 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Muc '05 impreza wrx

-Murat Özcan- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah çok diri duruyor aracınız kazasız belasız
    /// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI

altugkocer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    63 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı ONURRBAKI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu SAA plaka suriyelilere mi aitmiş? bende ne zamandır bunu düşünüyodum nedir bunlar diye?
    Aynen Suriyelilere SAA plaka veriyorlar.

Alıntı ers10weys91 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah kazasız belasız kullan
    Hergün önünden geçiyorum o yokuşu tırmanırken
    Çok teşekkür ederim sağ olun komşuyuz o zaman

Alıntı kazım2002 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah çok güzel kazasız belasız
    Alıntı -Murat Özcan- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah çok diri duruyor aracınız kazasız belasız
    Amin, çok teşekkür ederim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    63 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Güncel çekelim biraz konuya

Böyle bir şey olmazsa şaşardım zaten. Aracım park halindeyken misafir bir araç park yerinden çıkarken çarpmış. İyi ki komşum ordaymış, fotoları o çekmiş sağolsun adamın numarasını falan almış. Çok şükür büyük bir şey değil. Çamurluk düzeltildi, pasta cila yapıldı. Eskisi gibi olmadı tabi ama sağlık olsun napalım.

Sonra tekrardan sanayi günleri başladı sanayiye gitmeden sabahın köründe yapılan kahvaltı

Difüzör ve ön lipimiz

Daha sonra biraz daha yere yaklaştırdım. Gereksiz bir hareketti ama olsun

Kafamdaki stickerlar için Doha / Akın kardeşimin yolunu tuttum. Sağ olsun işimi halleti

Sonunda rodajımız bitti, Arıcan'ın yolunu tuttuk. Bu arada aldığım silikon hortum seti de takılacaktı.

Yazılım işimizi de Muhammed usta sağ olsun hallettik

Kirden görünmemeye başladı artık

Bir Sabri Bey edasıyla ayakta durdum şahitlerim var pozu

Eksik biter mi bitmez tabi. Ön tampon kulakları tamir edilip boyanacak. Daha sonra ön lip ve arka difüzör takılacak.

2 hafta önce ön farların siparişini verdim, onları bekliyorum. Farlar gelince tampon ayarı yapılıp farlar takılacak. O sırada belki tamponları boyatabilirim.

Cam üstü spoiler takmak var kafamda eğer bulursam. Daha sonra jantlar boyanacak.

Bir de orjinal stoplarını bulursam tadından yenmez

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cam üstü spoiler ile cok hoş durur bence.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    63 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı yusufcan_k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cam üstü spoiler ile cok hoş durur bence.
    Alsana en carbonundan abine bakalım nasıl duracak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    63 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Biraz güncelleme yapayım dedim. Yaptırdığım difüzörü güzelce boyattım, daha sonra montajını yaptırdım. Fiber olduğu için ufak tefek hataları var. Yakından bakmadıkça göze batmadığı için çok sorun etmedim.

Daha sonra ön lipimizin montajını yapabilmek için tampon kenarındaki kulakları da yaptırdım, boyattım ve montajını yaptırdım. Sonradan pişman oldum keşke komple tamponu boyatsaydım diye.

Ondan sonra biraz sancılı bir süreç başladı. Jant boyama işi. 350-400 lira verip fırın boya mı yaptırsam, sprey boya ile mi boyasam derken plastidipe karar kıldım.

Çevremdeki birkaç kişi dışında seçtiğim rengi beğenmedi. Herkesin gözünde apaçi oldum, çakal oldum, hor görüldüm ama yılmadım ve boya konusunda büyük destek olan Yusuf Can kardeşimle hadi Bismillah dedik pazar yerinde jantları sökmeye başladık. Koyduk krikoyu tam arabayı kaldırırken kriko sapıttı, araba kaydı hop araba krikoya oturdu La havle çektikten sonra güç bela krikoyu çıkarttık.

Daha sonra pederin kapalı garaja doğru yol aldık ama o da ne ön lipten dolayı giremedik Küfür kıyamet havada uçuşuyo tabi Neyse dedim başka bi arkadaşın açık otoparkına gittik. Sökmekten vaz geçip üstünde boyamaya karar verdik. Başladık boyamaya

Beyaz da yakıştı lan sesleri geliyordu kulağıma Yine yılmadım bu jantlar yeşil olacak dedim!11!1bir1bir!

Huuuu bebeğiiim

Bitti sanıyorsunuz ama bitmedi. Çünkü sağ tarafı komple boyadıktan sonra sol tarafa geçecekken kalan 1 tüp plasti-dip yere düştü ve delindi. O basıncın etkisiyle arabanın altından yol alıp otoparktaki duvarlara çarpa çarpa gözümüzün önünde boşaldı ohhhh

Tabi yine küfür kıyamet Sonra döndüm arkadaşlara "aranızda cenabet olan var mı?" diye sordum.

Neyse pazartesi verdik siparişi, dün geldi boyalar ve tekrar başladık boyamaya. Önce jant temizliği tabiisi

Bizim porsche den neyimiz eksik dedik ve iftarımızı yaptık

ve finito fotoların hepsi telefon çekimi. yakın zamanda daha güzellerini çekcem inş.

Şimdiden iyi kötü yorumlarınız için teşekkür ederim. İçinizden de olsa bir maşallahı esirgemezseniz sevinirim. Allah herkesin gönlüne göre versin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayatımın en macera dolu arabalı günleriydi sanırım aramızda cenabet olanda yoktu ama o pazarda bir sıkıntı vardı.. cidden sancılı bir süreç sonunda güzel bir sonuç elde ettik ama hala beyaz yada gunmetal diyorum bir dahaki tunik yapacağımız olay arabanın altına yeşil neon koymak olmalı şaka bi yana cidden güzel oldu yani sprey boyayla bu kadar haşır neşir olup ta bu kadar zevkli olacağını tahmin etmemiştim tabi bunda muhteşem ışık ekibimizin de katkısı var ahh o ELDORADO ayağımıza kadar geldi ve 1 tane bile fotosunu çekmedik sonuç olarak güzel oldu.. yck works yazdırıcam arabaya unutturma

Ssamet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güzel bir anlatım olmuş. Arabaya diyecek yok maşallah. Jantlarda bu tür renkleri sevmem ama arabaya çok yakışmış. Güle güle binin

Mr.Bilal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jant renk seçimi güzel olmuş. keşke 1-2 ton koyu yeşil olsa daha tatlı olurmuş gibime geldi. bu arada yan kapılara 555 yazısıda olur artık bu jant renkleri ile
    Life is Too Short To Stay Stock

Seven7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah elinize sağlık, insanın kendi emeği olunca başka oluyor. Yanlış anlamadıysam bir taraftaki jantlar beyaz diğer taraftakiler yeşil oldu değil mi? Bu arada lip çok hoşuma gitti, nazar değmesin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    63 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı yusufcan_k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayatımın en macera dolu arabalı günleriydi sanırım aramızda cenabet olanda yoktu ama o pazarda bir sıkıntı vardı.. cidden sancılı bir süreç sonunda güzel bir sonuç elde ettik ama hala beyaz yada gunmetal diyorum bir dahaki tunik yapacağımız olay arabanın altına yeşil neon koymak olmalı şaka bi yana cidden güzel oldu yani sprey boyayla bu kadar haşır neşir olup ta bu kadar zevkli olacağını tahmin etmemiştim tabi bunda muhteşem ışık ekibimizin de katkısı var ahh o ELDORADO ayağımıza kadar geldi ve 1 tane bile fotosunu çekmedik sonuç olarak güzel oldu.. yck works yazdırıcam arabaya unutturma
    Hafta sonu hazır ol rötuş yapacaz

Alıntı Ssamet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güzel bir anlatım olmuş. Arabaya diyecek yok maşallah. Jantlarda bu tür renkleri sevmem ama arabaya çok yakışmış. Güle güle binin
    Teşekkür ederim

Alıntı Mr.Bilal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    jant renk seçimi güzel olmuş. keşke 1-2 ton koyu yeşil olsa daha tatlı olurmuş gibime geldi. bu arada yan kapılara 555 yazısıda olur artık bu jant renkleri ile
    Önce biraz daha koyu düşünmüştüm, sonra buna karar kıldım teşekkür ederim bu kadar sticker yeter diye düşünüyorum sağı olun

Alıntı Seven7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah elinize sağlık, insanın kendi emeği olunca başka oluyor. Yanlış anlamadıysam bir taraftaki jantlar beyaz diğer taraftakiler yeşil oldu değil mi? Bu arada lip çok hoşuma gitti, nazar değmesin.
    Kendi emeğin gerçekten başka Yok 2 tarafta yeşil şimdi Yeşilin altına 2 kat beyaz attığımız için kafa karışıklığı oldu sanırım

CNR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Masallah ben cok yakistirdim jantlari, plastidip'in patlama kismi bitirdi beni hala guluyorum Kazasiz belasiz tam mavi boncuk

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah aracınıza anlatım çok iyi jant renkleri de çok iyi olmuş kimse size apaci dediyse kendi apaci bence kaza belasız inşallah ...

onurc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence güzel olmuş ne apaçisi değişiklik iyidir..Fakat şu araçta tek gözüme çarpan kısım,arka önden daha basık duruyor,sanırım arka çamurluk çizgisi öne göre aşağıda o yüzden.ya eşitlenmeli,ya da kafa daha düşmeli.tabi pay varmı bilemem,izleyici gözü

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CNR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Masallah ben cok yakistirdim jantlari, plastidip'in patlama kismi bitirdi beni hala guluyorum Kazasiz belasiz tam mavi boncuk
    o kısım anlatılmaz yaşanır olayın baş kahramanı olaraktan (boyayı elinden düşüren) çok zevkli ve heyecan dolu dakikalardı

Alıntı salih_560 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah aracınıza anlatım çok iyi jant renkleri de çok iyi olmuş kimse size apaci dediyse kendi apaci bence kaza belasız inşallah ...
    apaçi olduğumuz doğrudur ben dedim

Alıntı onurc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence güzel olmuş ne apaçisi değişiklik iyidir..Fakat şu araçta tek gözüme çarpan kısım,arka önden daha basık duruyor,sanırım arka çamurluk çizgisi öne göre aşağıda o yüzden.ya eşitlenmeli,ya da kafa daha düşmeli.tabi pay varmı bilemem,izleyici gözü
    o arabanın özelliği şöförün yanına + 90 kiloluk birisi oturunca eşitleniyor ön taraf :P

Post Thanks / Like
    Mentioned
    63 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı CNR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sorma kardeşim altımdan son hızda tüp geçti, fena tırstım

Alıntı salih_560 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence de öyle, teşekkür ederim

Alıntı onurc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim ön çamurluğu jant hizasına indirip, arkayı göklere çıkaranlara inat ben de arkayı bastım Ben içindeyken ön biraz daha düşük öyle düşün

wiesmann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok çirkin tü ka ka pavyon işi hiç olmamış (nazar değmesin diye kötülüyorum )

maşallah kardeşim eline sağlık güzel olmuş
    i'm not a monster i'm just ahead of the curve..

Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    masallah pek yakısıklı olmuş
    Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    63 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı wiesmann Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok çirkin tü ka ka pavyon işi hiç olmamış (nazar değmesin diye kötülüyorum )

maşallah kardeşim eline sağlık güzel olmuş
    Aynen kardeşim Ankara işi mega show spec yaptık Çok teşekkür ederim kardeşim iyi dileklerin için

Alıntı Orhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    masallah pek yakısıklı olmuş
    Sağolasın Orhan abi bi STI değil ama idare ediyoruz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)