Maşallah çok diri duruyor aracınız kazasız belasız
Güncel çekelim biraz konuya![]()
Böyle bir şey olmazsa şaşardım zaten. Aracım park halindeyken misafir bir araç park yerinden çıkarken çarpmış. İyi ki komşum ordaymış, fotoları o çekmiş sağolsun adamın numarasını falan almış. Çok şükür büyük bir şey değil. Çamurluk düzeltildi, pasta cila yapıldı. Eskisi gibi olmadı tabi ama sağlık olsun napalım.
Sonra tekrardan sanayi günleri başladısanayiye gitmeden sabahın köründe yapılan kahvaltı
Difüzör ve ön lipimiz
Daha sonra biraz daha yere yaklaştırdım. Gereksiz bir hareketti ama olsun![]()
Kafamdaki stickerlar için Doha / Akın kardeşimin yolunu tuttum. Sağ olsun işimi halleti
Sonunda rodajımız bitti, Arıcan'ın yolunu tuttuk. Bu arada aldığım silikon hortum seti de takılacaktı.
Yazılım işimizi de Muhammed usta sağ olsun hallettik
Kirden görünmemeye başladı artık
Bir Sabri Bey edasıyla ayakta durdum şahitlerim var pozu![]()
Eksik biter mi bitmez tabi. Ön tampon kulakları tamir edilip boyanacak. Daha sonra ön lip ve arka difüzör takılacak.
2 hafta önce ön farların siparişini verdim, onları bekliyorum. Farlar gelince tampon ayarı yapılıp farlar takılacak. O sırada belki tamponları boyatabilirim.
Cam üstü spoiler takmak var kafamda eğer bulursam. Daha sonra jantlar boyanacak.
Bir de orjinal stoplarını bulursam tadından yenmez![]()
cam üstü spoiler ile cok hoş durur bence.
Biraz güncelleme yapayım dedim. Yaptırdığım difüzörü güzelce boyattım, daha sonra montajını yaptırdım. Fiber olduğu için ufak tefek hataları var. Yakından bakmadıkça göze batmadığı için çok sorun etmedim.
Daha sonra ön lipimizin montajını yapabilmek için tampon kenarındaki kulakları da yaptırdım, boyattım ve montajını yaptırdım. Sonradan pişman oldum keşke komple tamponu boyatsaydım diye.
Ondan sonra biraz sancılı bir süreç başladı. Jant boyama işi. 350-400 lira verip fırın boya mı yaptırsam, sprey boya ile mi boyasam derken plastidipe karar kıldım.
Çevremdeki birkaç kişi dışında seçtiğim rengi beğenmedi. Herkesin gözünde apaçi oldum, çakal oldum, hor görüldümama yılmadım ve boya konusunda büyük destek olan Yusuf Can kardeşimle hadi Bismillah dedik pazar yerinde jantları sökmeye başladık. Koyduk krikoyu tam arabayı kaldırırken kriko sapıttı, araba kaydı hop araba krikoya oturdu
La havle çektikten sonra güç bela krikoyu çıkarttık.
Daha sonra pederin kapalı garaja doğru yol aldık ama o da ne ön lipten dolayı giremedikKüfür kıyamet havada uçuşuyo tabi
Neyse dedim başka bi arkadaşın açık otoparkına gittik. Sökmekten vaz geçip üstünde boyamaya karar verdik. Başladık boyamaya
Beyaz da yakıştı lan sesleri geliyordu kulağımaYine yılmadım bu jantlar yeşil olacak dedim!11!1bir1bir!
Huuuu bebeğiiim
Bitti sanıyorsunuz ama bitmedi. Çünkü sağ tarafı komple boyadıktan sonra sol tarafa geçecekken kalan 1 tüp plasti-dip yere düştü ve delindi. O basıncın etkisiyle arabanın altından yol alıp otoparktaki duvarlara çarpa çarpa gözümüzün önünde boşaldı ohhhh![]()
![]()
Tabi yine küfür kıyametSonra döndüm arkadaşlara "aranızda cenabet olan var mı?" diye sordum.
Neyse pazartesi verdik siparişi, dün geldi boyalar ve tekrar başladık boyamaya. Önce jant temizliği tabiisi
Bizim porsche den neyimiz eksik dedik ve iftarımızı yaptık![]()
ve finitofotoların hepsi telefon çekimi. yakın zamanda daha güzellerini çekcem inş.
![]()
Şimdiden iyi kötü yorumlarınız için teşekkür ederim. İçinizden de olsa bir maşallahı esirgemezseniz sevinirim. Allah herkesin gönlüne göre versin.
hayatımın en macera dolu arabalı günleriydi sanırımaramızda cenabet olanda yoktu ama o pazarda bir sıkıntı vardı.. cidden sancılı bir süreç sonunda güzel bir sonuç elde ettik ama hala beyaz yada gunmetal diyorum
![]()
![]()
![]()
bir dahaki tunik yapacağımız olay arabanın altına yeşil neon koymak olmalı
![]()
şaka bi yana cidden güzel oldu yani sprey boyayla bu kadar haşır neşir olup ta bu kadar zevkli olacağını tahmin etmemiştim tabi bunda muhteşem ışık ekibimizin de katkısı var
ahh o ELDORADO ayağımıza kadar geldi ve 1 tane bile fotosunu çekmedik
sonuç olarak güzel oldu.. yck works yazdırıcam arabaya unutturma
![]()
Güzel bir anlatım olmuş. Arabaya diyecek yok maşallah. Jantlarda bu tür renkleri sevmem ama arabaya çok yakışmış. Güle güle binin![]()
jant renk seçimi güzel olmuş. keşke 1-2 ton koyu yeşil olsa daha tatlı olurmuş gibime geldi. bu arada yan kapılara 555 yazısıda olur artık bu jant renkleri ile![]()
Life is Too Short To Stay Stock
Maşallah elinize sağlık, insanın kendi emeği olunca başka oluyor. Yanlış anlamadıysam bir taraftaki jantlar beyaz diğer taraftakiler yeşil oldu değil mi? Bu arada lip çok hoşuma gitti, nazar değmesin.
Hafta sonu hazır ol rötuş yapacaz
Teşekkür ederim
Önce biraz daha koyu düşünmüştüm, sonra buna karar kıldım teşekkür ederimbu kadar sticker yeter diye düşünüyorum sağı olun
Kendi emeğin gerçekten başkaYok 2 tarafta yeşil şimdi
Yeşilin altına 2 kat beyaz attığımız için kafa karışıklığı oldu sanırım
![]()
Masallah ben cok yakistirdim jantlari, plastidip'in patlama kismi bitirdi beni hala guluyorumKazasiz belasiz tam mavi boncuk
Maşallah aracınıza anlatım çok iyi jant renkleri de çok iyi olmuş kimse size apaci dediyse kendi apaci bence kaza belasız inşallah ...
bence güzel olmuş ne apaçisideğişiklik iyidir..Fakat şu araçta tek gözüme çarpan kısım,arka önden daha basık duruyor,sanırım arka çamurluk çizgisi öne göre aşağıda o yüzden.ya eşitlenmeli,ya da kafa daha düşmeli.tabi pay varmı bilemem,izleyici gözü
![]()
o kısım anlatılmaz yaşanır olayın baş kahramanı olaraktan (boyayı elinden düşüren) çok zevkli ve heyecan dolu dakikalardı![]()
![]()
apaçi olduğumuz doğrudurben dedim
o arabanın özelliğişöförün yanına + 90 kiloluk birisi oturunca eşitleniyor ön taraf :P
Sorma kardeşim altımdan son hızda tüp geçti, fena tırstım
Bence de öyle, teşekkür ederim
Teşekkür ederimön çamurluğu jant hizasına indirip, arkayı göklere çıkaranlara inat ben de arkayı bastım
Ben içindeyken ön biraz daha düşük öyle düşün
![]()
çok çirkin tü ka ka pavyon işi hiç olmamış (nazar değmesin diye kötülüyorum)
maşallah kardeşim eline sağlık güzel olmuş![]()
i'm not a monster i'm just ahead of the curve..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)