maşallah çok güzelmiş aracınız. bende trakyada buldum bi tane yatan sahibinden haber bekliyoruz alıcaz. üstü açık bizim bulduğumuzun koyu yeşil yapıp hitler gibi gezmeyi düşünüyoruzallah kaza bela vermesin
SENSİN.
maşallah araç müthiş. bir süredir bende ilgileniyorum cj5 ile umarım bizede bi tane nasip olur
34 VAY 68 törkiş hatrot
Fiat's Are Faster Than You Think!
Hey maşAllah, jantlar çok güzel olmuş çamurlar bitmeden tadını çıkarmak gerek
Abi arka tente çok soğuk alıyomu?
Bugün yağmurlu ama işten çıkıp araziye ulaşmam geç olur, içim gidiyo
Tente soğuk alsa da, çorum kombi takmış eski sahibi fena sıcak yapıyor.
Geniş bir jant değil halbuki, en dipten kaynatınca hayvan gibi oldu dostum, sağol.
Teşekkürler.
Yaz moduna geçtik : ))
Güzel bi yaz temizliğinin ardından güzel bir hal aldı, ufak tefek dokunuşlar daha yapacağız zaman buldukça.
Satıcaz diye uğraşmayacağız anlamına gelmiyor : ))
Gri olan roll barlar, tamponlar ve basamaklar mat siyaha boyandı.
Jantlarımız matkap yardımı ile fırçalandı, biraz daha parladılar.
Pasta cila yapıldı.
vs. vs. : ))
![]()
maşallah canlıda gördüm çok heybetli, tekrar hayırlı olsun Furkan.
arka kısmı açıkta bırakmayan yarım tente yok mu? acil durumda hemen ön kısmı da kapanabilen?
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
hazırda yok Ferit ama yaptırılabilir.
şimdilik otopark olduğu için çok dert etmiyorum ama satmayacak olsam düşünürdüm mutlaka![]()
Güzel oluyor kazasız belasız
EVOLUTION X
Maşallah keyifle binin. Jantlarmatkapla nasıl fırçalandı hangi malzemeyi kullandınız parlatmak için hocam
Teşekkürler.
Matkaba tel fırça takarak kalınlaşmış pası kaldırdık, sonrasında pasta cila : ))
Detailing konusunda iyi olduğumu hiç bir zaman düşünmedim![]()
Bu arada aracım satılık site içinde ilanı var, ilgilenenlere özel bir fiyat yapılır.
bu dönemde askeri bir jipe ihtiyaç duymamak elde değil maalesef![]()
Aracımızın yeni yuvasını bulduk, tüm protokolleri tamamladık sadece resmiyete kavuşturmamıza kaldı işi
Konuyu da kendisine devrediyorum. Hayırlı uğurlu olsun @SULTANOGLU , iyi günlerde kullan, kazasız belasız, sorunsuz günleriniz olsun dostum.![]()
Furkan hersey icin nekadar tesekkur etsem azyeni bir oyuncagimiz olmus oldu. Seriyi tamamliyoruz yavas yavas
![]()
74 model sehpa...
hayırlı olsun kazasız belasız
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)