maşallah kazasız belasız abi 3,5 ortalamayı gördüm kapı daki iki arabaya bakıp sağlam bir küfür ettim arabalara belki afetirirler kendilerini diye![]()
haha kuzen saolasındaha basıcam da karabağlar çok berbat , yeni arabanın resimlerini bekliyorum
.
Teşekkür ederim kardeşim, valla farları yaparsan büyük sevaba girersin haftaya cuma Denizlideyim nasipse halledelim müsait olursan![]()
Orj jantlı hali pek hoşuma gitmiyor böyle daha dolu dolu duruyor![]()
Çok teşekkür ederim. Sizde de mi c3 vardı acaba ?
Saol kardeşim haha valla ben sağdan sağdan gidiyorum tın tınBoşuna hakkını yeme arabanın seninkinin keyfi başka
![]()
kanka bi twi değil sen de biliyorsun
şaka bir yana, ellerinde güzelleşmeyen araç mı var ! bu da şimdiden güzelleşmiş, c3 piyasasını arttırmadan, 3-5 adet c3 alıp da koyayım kapıya, sayende kar ederim
1.6 hdi ve kilosu itibariyle keyifli sürüşe sahiptir sanırım, yakıt zaten efsane ekonomik ...
iyi günlerde güle güle kullan... zevkli adamsın vesselam![]()
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
Şu twi'yi bi göremedik kanka .![]()
Saolasın o senin güzel bakışın elimiden geldiğince yapmaya çalışıyorum , zaten araba fiyatları fırlamış kanka bizim birşey yapmamıza gerek yok , sende kullandın c3 zamanında![]()
Valla sınıfına göre güzel gidiyor kanka (200 yaptım :P ahaha ) zaten ben yakıtı için aldım + olarak 1.6 hdi ler sorunsuz diye.
Hazirana az kaldı heyecan varmı![]()
abi senin c3'e baktıkça benimkine binesim gelmiyor ve coillerden sonra araç çok güzel durmuş
kazasız belasız abi
Evet onu yapmak için söktüm jantlarıKendini honda sansın prim yapar
))
Saol kardeşim![]()
Eyvallah Berkayı'm![]()
Tşk ederim.
Saol kanka , uğraşıoz işte can sıkıntısı şeytan dürtüo .) Hani sen almıyosun daha
![]()
Hahah yok kardeşim ben kendi kendime takılıyorum![]()
Tşk ederim kardeşim, sende yaparsın yavaş yavaş basınca top gibi oluyor bizim arabalar yüksekken bende isteksiz biniyordum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)