evet olmadı ne yazıkki ama olsun başka bir zman olur![]()
bu arada bugün kadirabilord bindi arabaya onla bi dolaştıkta onun yorumu baya bi olumlu olduo açıdan baya bi mutluyum
74 model sehpa...
evetbugün dayanamayıp almayı düşündüğüm parçalardan birini daha aldım
shift improver kit.
artık muhteşem otomatik şanzımanım "ulan bu herif şimdi gazı kökledi acaba vites düşürsemmi ?? e bende düşüriyim ozaman HAYDAAAA ıı ıhhhh" diye düşünmeden cort diye vites düşürücek, atıcak yani 3 vites te istediği gibi takla atıcak. vites araları sorunsuz bir şekilde çat çut diye geçicek. vites aralarından kastım 2 ara zaten ama olsun![]()
74 model sehpa...
Maşallah![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
evet bugun shift improver kit takıldıfakat ne yazıkki fotoğraf makinesii evde unuttuğumdan takılışını fotoğraflayamadım
ama şukadarını söyliyim kesinlikle alınması gereken bir parça, vites geçişleri inanılmaz hızlandı...
fakat bir diğer gelişme olarak traction bar aldımonları eve gelince fotoğrafladım onların takılışlarını kare kare fotoğraflıycam
hatta biraz sanırım boyanmaya ihtiyaçları var oyüzden ne renk yapsam diye düşünmeden edemiyorum siyahla gri arasında kaldım
![]()
74 model sehpa...
evet zımparalandılar ve boyanmak için seyyar kuş kafesine asıldılar
kurumaya bırakıldılarveee
mis gibi oldular arabay takılıcakları zmanı bekliyorlar
bugün iyiki hva güzeldi yoksa yerimde duramazdım![]()
74 model sehpa...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)