birazdan fotoğraf çekicem![]()
bugun HYPERTECH power coil ( 55000 volt çakıyorum bir süre daha msd 6al almam)accel rotor kit ve accel modül aldım.
süper oldu bir nevi kendimi ödüllendirim. fotoğraftan pek birşey anlaşılmıyacak ama en azından ortalık şenlensin.
biraz karışık yazmışım onu düzenledim...
bunlar ateşlememi iyileştirdi özellikle stok distribütor kapağına ( bu hakkaten hissedilir derecede ) sonrada modülüne ve rotor kitine göre baya fark ediyor
sakallarımı sormaulan böyle bir üşüme yok yanaklarımda ne değişik geldi böyle anlatamam
![]()
acayip iyileşti gaz tepkisi. bugün aslında arabadan şikayetçiydim yüksek devirde birden saçmalıyordu sanki benzin yetiştiremiyor gibiydi dedim aha benzin pompası alıcam. neyse gittim bi baktıkgeçen sefer gittiğimde yenilenen benzin hortumlarından biri kırılmış oyuüzden yetiştiremiyormuş. bunu hallettiksonra kaşıntım tutmadı kaç günden beri ateşleme ateşleme diye diye kuduruyordum
bu iyi oldu
![]()
aynen direk telfonluk ama sanırım bir süre sadece telefondaki fotoğrafa bakıcam
gözz var göz yeter arık çıkarıcam o gözü canım çook sıkkın
işte abi bakalım ben bi kendimi toparlıyım şu şuçluluk olayından kurtulim yeter bana ben böle madmax gibide kullanırım oofffffffffffff offff
Bak Torch Red buymuş![]()
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
heh demekki renk seçmenin zamanı geldi torch red den başka ne kırmızısı vardı bugün baktığımızbişey red di ama hatıralmıyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)