Hüzünlendim, şu an ağlıyorum.
13 yil gecmis ya aradan ki daha eski fotograflatida var93 yilinda almistik off off
74 model sehpa...
Maşallah aracınızı önceden de takip ediyordum gerçekten nadir kalanlardan. 15' ofsetli mangels arıyorum bende acaba hiç gözünüze çarptımı istanbuldaki amerikancılarda? Teşekkurler
Vay be eski hali de guzelmis.
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
Vay be 13 sene. Öndeki plaka delikleri halen duruyor sanırım. Panjurdaki eksik dilimlerde duruyorsa aynı açıcan hatta aynı sokakta bir fotoğraf koysan tam zaman yolculuğu etkisi yapar.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Plaka birebir ayni duruyor ama soktum onden onu artik koltukta duruuorpanjuruda tamir ettirmistim onda artik eksik dilimler yok ama ayninyerden foto cekmeyi kesin dusunuyoeum
Haftaya cekicem ayni yerden foto.![]()
74 model sehpa...
sizin arabaya her baktıktan sonra sahibindene girip amerikan arıyorum kendimemaşallah..
benim araç çalışır durumda olsa her gün bi basar marşa o sesi dinlerim, beklediğin kabahat![]()
Fiat's Are Faster Than You Think!
Beyler cok saolun, valla bu hafta sonu marsa basicam. Modul degistiricem calismiyor arac.
Araba yara yata hayvanlarin yuvasi olmus. Motorda cekirdek citlemisler.
74 model sehpa...
maaşallahdan başka bi soz yakışmazdı zaten![]()
☻/
/▌ ''J.Я OKÇU''
/ \
,43 AZ 886 BMW 1.16i F20,41 UZ 106 İNDİGO GTi,43 SA 222 Corsa C Air Honda VTEC2 43AV306 MK5 Golf TSi 43 AE 577
Saolun tesekkurler.
Haftaya cekiciyle servise gidiyor kendileri. Naz yapti calismadi
74 model sehpa...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)