duruşuna kullar, gidişine yollar hastabide yeşilköyün dar sokakları yanlamasına hasta olmuştu en son gördüğümde
![]()
Fiat's Are Faster Than You Think!
Maaşallah çok güzel ve diri duruyor,Allah kaza bela vermesin.
hey maşallah çok güzel ya nazar değmesin bende görmüştüm karşıda yolda çok fena duruyo gidişi falan çok asalettli tekrardan maşallah kazasız belasız kullan
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
way hacııı sen takılırmıydın forumlara, takılsanda yazarmıydınallah devamını getirsen, üstün bilgilerini bizimlede paylaşman dileklerimle
hiç şüphem yok, ztn normalde hayatta yan vermez küçük motru yüzündenancak insanın ayağı falan kaymalı
![]()
Fiat's Are Faster Than You Think!
çok haklısın valla ben reklamı izleyince resmen şok olmuştum, çocukuğumdan beri ben bile bu arabanın üstünden o şekilde atlamamıştım yani düşünmemiştim bile heyoo ulan bi karaşimşek dizisi çekim kendimce dieo yaşlarda bile çizileceğini akıl edip.
birde işin garip yanı adamların o reklamda yer alan çoğu sahnenin bilgisayarla yapıldğını söylemesiyditabi ozman arabanın üstündeki meydana gelen hasarlarıda silenize ozman bilgisayarla deyince baya bi duraksamışlardı
arbanın üstünde zaten şu anda ufak tefek kusurların hepsi onların sayesinde olmuştur nazarlık diyeim
neyse önemli olan ders çıkarmak diyorum kendi kendime
![]()
74 model sehpa...
Araba bu araba Kadir Inanır değil![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
yani şimdi klip var klip varyani oturup ben bengünün klibi gibi klip çekicem dersen arabamı çamura bulatmam
bunun gibi
kadir inanır bile tatar ramazanla akıllara kazındı bende bu şekilde kazıycam
yok gördünen her hasarın parası alındıdayani sonuçta meydana gelen tahribatlar sonucunda çürümeler başladı bir kaç noktada bunların yüzünden
yiycez yiycez cenk hepberaberçok saol
![]()
74 model sehpa...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)