hee aynen öle :D:D
Printable View
hee aynen öle :D:D
lan hayvan ne işin var yetenek sizsinizde buraları karıştırdın sıra oralaramı geldi
sana komple 71 kafası verelim izmirden:p
http://www.yukleresim.com/images/v2m...qmuf0cx8r4.jpg
şaka bi yana hurdacı bülentte 2 tane daha camaro var ondan far çerçevesi olabilir numarası bulursam yollarım onda olabilir.
sultanoglu allah kaza bela vermesın yakındanda gordum cıcek gıbı dahada guzellesır elınde
puahahahhahahahaha :d beni görenler çoğalıyor :D
valla sper olur ;) numarasını bulabilriseniz.
71 kafası olurda :D arabanım kıçı çok alakasız kalır ozman :D
yusuf abi çok teşekkrü ederim saolasın :D
hakan ben daha katlanamayacagım çık dısarı !
:D
kanka burda 70 milyon kişiye MAL olmuş biri var karşında :D ateş ederim :D
:D kanka vurma beni satarım corvette i :p
bak seninde tanıdığın olabilir. tutya kaynağı yapan birini arıyorum :D
yok yav böle çok ilginç bir madde döküm gibi mi ne. böle kaynak yapılması çok zor nasıl anlatsam kızarı yor kızarıyor
sonra birden eriyor saçma salak bir şekilde oyüzden işi bilen birine yaptırmak lazım. yoksa bunu mancunlarıp takıcam kırık kırık
sadece o kısmı saçcıda bastrsan kaynattrsn olmuyormu
Bu arada fotolar gözüküyormu ? ben şirketten göremiyorumda. işte koyduğum son 3 fotodaki parça çok kelek bir parça onu saccıda bastırabilme imkanım yok gibi bişey sanırım :(
onlar çogu şeyi basıyolar ama resimden anladgm kadarıyla farklı bir malzeme bildigin kırılmış eğilip bükülmemiş değişik bi malzeme
izmirde olsan tutya kaynagı yapan biri var eski hurdacı amerikancı bi abim yenisini alsın kaynakta iyi olmaz diyo oda sorcak tanıdıklarına çıkar belki
babamda sormuş bugun birilerine sanırım oldukça yakınız parçayı almaya :D:D
bu arada telefon için çok teşekkür ederim ;)
rica ederim impala filan olsa daha çok yardımcı olabilirdim ama camaroyla ilgili aklıma gelenler bunlar
olsun ya bukadar yardım bile baya iyi geldi,:icon_tup: herşey için teşekkürler
bu arada mutlu bir haber veriyim :) far yuvasını yaptırdım :D akşam fotolarını koyarım